Spelersvrouw.nl

Rutger de Vries vriend van Lauren Stam

Rutger de Vries is de vriend van Lauren Stam, een Nederlandse hockeyster die uitkomt voor het nationale vrouwenelftal en voor de club Amsterdam. Haar vriend Rutger is voetballer van Swift. Ze zijn al meer dan acht jaar samen, maar nog altijd stapelverliefd.

Rutger de Vries vriend Lauren Stam

Rutger de Vries is in maart 1990 geboren en speelde lang in de jeugdopleiding van SBV Excelsior. In 2009 pikte het grote broertje Feyenoord hem op, maar na een jaartje in de Jong-ploeg trok hij door naar de amateurtak van Feyenoord: SC Feyenoord.

Rutger de Vries voetballer VV Swift

Nog een jaar later verkaste Rutger de Vries naar de Koninklijke HFC en na twee jaar aldaar ging hij voor VV Swift. Daar is de controlerende middenvelder uitgegroeid tot een meubilairstuk van de vereniging.

Het hoogtepunt was in 2017, toen Swift in de Kuip mocht voetballen in het kader van de KNVB Beker. Rutger, zelf Feyenoord-fan en natuurlijk ook oud-speler van de club, was toen de aanvoerder van zijn ploeg.

Lauren Stam hockeyster Oranje Dames

Lauren Stam zag voor het eerst het levenslicht in januari 1994. Ze speelde tot haar twaalfde bij Xenios en sinds 2006 voor Amsterdam. In 2016 mocht Lauren Stam voor het eerst het Oranje-tricot aantrekken voor de nationale hockeyploeg, in een interland tegen rivaal Duitsland. Met Oranje won de verdedigster het EK in 2017, en de Champions Trophy en het WK een jaar later.

Als Lauren niet op het hockeyveld staat, zit ze waarschijnlijk met haar neus in de boeken. Ze volgt namelijk een studie Rechten. Verder is Lauren ambassadrice van stichting Right To Play. Gelukkig heeft ze naast al die bezigheden ook nog meer dan genoeg tijd voor haar vriend Rutger de Vries, met wie ze al ruim acht jaar lief en leed deelt. Een succesvol sportkoppel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L A U R E N S T A M (@laurenstam_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L A U R E N S T A M (@laurenstam_)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door L A U R E N S T A M (@laurenstam_)