Spelersvrouw.nl

Roxanne Bertels vriendin Mathieu van der Poel

Roxanne Bertels vriendin Mathieu van der Poel

Roxanne Bertels is de vriendin van Mathieu van der Poel. Lange tijd was de wielrenner nog vrijgezel, maar nu is er eindelijk een dame in zijn leven gekomen. Van der Poel heeft zijn hart verloren aan een blondine die werkzaam is bij Porsche.

Inhoudsopgave

Roxanne Bertels vriendin Mathieu van der Poel

Roxanne Bertels is de vriendin van Mathieu van der Poel. De laatste jaren lukte het de wielrenner maar niet om een leuke dame in zijn leven te krijgen. Een fan vond het zelfs zo erg tijd worden voor een leuke dame aan zijn zijde, dat hij tijdens een wedstrijd van de wielrenner aan de zijlijn stond met een spandoek: “Mathieu, mijn zus is nog vrij…” Fans hoeven zich nu geen zorgen meer te maken over Mathieu, want hij heeft een leuke dame gevonden.

Mathieu van der Poel gaf eind 2018 in een gesprek met Het Nieuwsblad toe dat hij verliefd is. “Vinden jullie lezers dat interessant? Wel, ze heet Roxanne Bertels, een Belgische, die op de marketingafdeling werkt van Porsche. Wat wil je nog meer weten?”, was Mathieu heel open over zijn relatie met de blondine.

© Instagram

Roxanne Bertels en Porsche

Roxanne Bertels is werkzaam voor Porsche en via die weg leerde Van der Poel haar dan ook kennen. “Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet. Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen. Nadien dan nog een paar dates en ondertussen zijn we een paar maanden samen. Ik ben content.”

Er is dan ook eindelijk een eind gekomen aan het vrijgezelle bestaan van Van der Poel, die voorheen alleen andere liefdes in zijn leven had. “Mijn auto’s zijn mijn lief. Mijn auto’s en mijn honden Sony en Luna, daar krijg ik ook veel liefde van. Ik mis ze toch wel een beetje. Ik zal blij zijn dat ik ze terugzie als ik thuiskom”, vertelde hij al eens aan Het Laatste Nieuws.

Roxanne Bertels is te volgen via Instagram.