Spelersvrouw.nl

Rosileny Xavier vriendin van Antony

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 18 februari 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Rosileny Xavier is de vriendin van Antony Santos, de Braziliaanse voetballer van Sao Paulo die in de zomer van 2020 naar Ajax verhuisde. Na 2 jaar voor de Amsterdammers te hebben gespeeld is hij verkast naar het grote Manchester United onder leiding van Erik Ten Hag. Antony en zijn vriendin hebben al een zoontje en gaan dit kalenderjaar tevens trouwen.

Inhoudsopgave

Rosileny Xavier vriendin Antony

Rosileny Xavier is de jeugdliefde van Antony Santos. Op haar Instagram-pagina zien we haar regelmatig in een voetbalshirt van Sao Paulo of het Braziliaanse nationale elftal poseren, meer dan eens in het stadion. We kunnen dus wel stellen dat ze een trouwe supporter en een goede steun is voor haar vriend Antony.

Rosileny en Antony hebben een kind en gaan trouwen

Eind 2019 beviel Rosileny Xavier van haar eerste kindje samen met Antony: zoontje Lorenzo zag voor het eerst het levenslicht. Sindsdien is ze logischerwijs erg druk met het moederschap, maar gelukkig krijgt ook kersverse papa Antony nog genoeg aandacht. Sterker nog: in januari 2020 gaf Rosileny haar ja-woord aan hem.

Antony duurste verkoop ooit van Ajax?

De vraag is nog wáár ze gaan trouwen, want alles wijst erop dat Rosileny Xavier en Antony in de zomer van 2020 naar Nederland gaan verhuizen. Volgens onder meer De Telegraaf heeft Ajax namelijk al een akkoord bereikt met zowel Antony zelf als diens huidige werkgever Sao Paulo.

Met de transfer zou zo’n 20 miljoen euro gemoeid zijn: dat bedrag kan nog oplopen tot zeker 25 miljoen euro. Daarmee kan de jonge Braziliaanse dribbelaar verreweg de duurste aankoop ooit van Ajax worden. Mocht het inderdaad zover komen zullen we vermoedelijk de nodige letters L gevormd met Antony’s vingers zien: zijn nieuwe juichritueel, doelend op de naam van zoontje Lorenzo.

In augustus 2022 is Antony overgekocht van Ajax naar Manchester United voor zo’n 100 miljoen euro! Veruit de duurst verkochte speler uit de Eredivisie.

© Instagram

Vaderschap veranderde Antony

“Het vaderschap heeft me in één klap veranderd van een tiener in een man. Het was niet gepland, het idee dat ik vader zou worden was niet makkelijk. Maar nu Lorenzo er is, is het prachtig. Het is een grote, maar mooie verantwoordelijkheid. Mijn zoon geeft wat ik doe een ander doel”, zei Antony onlangs nog op de Braziliaanse televisie. Nu is het afwachten op definitief bericht over een verhuizing van Rosileny Xavier, Antony Santos en zoontje Lorenzo naar ons kikkerlandje!

Vermogen en salaris Antony

Ajax betaalde een enorme transfersom voor Antony, dus het is geen verrassing dat de Braziliaan ook behoort tot de topverdieners van de Amsterdammers. Hoeveel de buitenspeler exact verdient, is niet bekend gemaakt, maar wij schatten zijn salaris toch zeker op meerdere miljoenen per jaar, nog los van de bonussen en sponsordeals. Hij zal dan ook op jonge leeftijd al een flink vermogen op zijn bankrekening hebben staan.