Spelersvrouw.nl

Rosalin Hogenkamp vriendin Jay-Roy Grot

Rosalin Hogenkamp vriendin Jay-Roy Grot

Rosalin Hogenkamp is de vriendin van Jay-Roy Grot. De twee zijn dolgelukkig met elkaar. Zo gelukkig zelfs dat Jay-Roy er eind 2017 voor koos om zijn geliefde ten huwelijk te vragen. De twee zijn echter nog niet in het huwelijksbootje gestapt. Momenteel zijn ze in volle afwachting van hun eerste zoontje!

Inhoudsopgave

Rosalin Hogenkamp vriendin Jay-Roy Grot

Rosalin Hogenkamp is de vriendin van Jay-Roy Grot. Ze staat altijd aan zijn zijde, zo blijkt wel uit het feit dat zij is meeverhuisd naar Leeds toen de voetballer ervoor koos om NEC Nijmegen achter zich te laten voor een buitenlands avontuur. Tegenwoordig speelt Jay-Roy voor het Deense Viborg FF. Waarin hij een vaste waarde is voor het team en alle wedstrijden nog heeft gespeeld.

Rosalin heeft Jay-Roy via via leren kennen. Hogenkamp ging vroeger vaak op stap met een vriendin en toen ze in Arnhem uitgingen, werd haar vriendin verliefd op een vriend van de broer van Jay-Roy. Toen Rosalin later nog een keer met haar vriendin op stap ging, ging haar nieuwe vriend en de broer van Jay-Roy ook mee. Pas later hoorde ze dat ook Jay-Roy meeging. De twee vonden elkaar al snel leuk en zijn inmiddels alweer drie jaar samen.

© Intagram

Rosalin Hogenkamp de vrouw van Jay-Roy Grot

Rosalin Hogenkamp lijkt binnenkort de vrouw van Jay-Roy Grot te worden. Op haar verjaardag, op 2 december 2017, ging Jay-Roy op zijn knieën voor zijn vriendin. Rosalin gaf haar ‘ja-woord’ en nu is het enigszins de vraag wanneer de twee gaan trouwen. Het liefst trouwt Rosalin in de zomer en ze denkt dan ook na over de zomer van 2019, al vindt ze het ook niet erg als het wat langer gaat duren. Belangrijker vindt ze het dat het de perfecte dag wordt.

Naast dat Rosalin Hogenkamp haar vriend steunt, is ze zelf ook aan het werk. Hogenkamp houdt haar eigen YouTube-kanaal bij en heeft een studie afgerond. In Nederland was ze onder meer werkzaam als sales assistent bij The Sting.

Rosalin Hogenkamp is te volgen via Instagram en YouTube.

© Instagram