Spelersvrouw.nl

Roos Wijnands, vriendin van Ajax-talent Perr Schuurs

Roos Wijnands is de vriendin van Perr Schuurs. Hij is niet alleen één van de grootste talenten van Ajax en Nederland, de blonde Limburger heeft het ook buiten de lijnen uitstekend voor elkaar. De Ajacied heeft een relatie met een knappe Roos Wijnands.

Roos Wijnands vriendin Perr Schuurs

Roos Wijnands is de vriendin van Perr Schuurs. Smoorverliefd ogen ze op de vele foto’s die van hen samen te vinden zijn op hun beide Instagram-accounts. Roos is net als Perr blond, heeft een lieve glimlach, twinkelende ogen en mag trots zijn op haar prachtige figuur.

Volgens haar Facebook-profiel werkt ze bij Wijnands Bouwmaterialen, ongetwijfeld een familiebedrijf gezien haar achternaam. In augustus 2017 vierde ze zowel haar zeventiende verjaardag en haar slagen. Ze houdt van skiën, wijntjes, zonvakanties en stijlvolle kleding.

Perr Schuurs heeft een relatie met Roos Wijnands

Niet helemaal duidelijk is hoe lang de relatie van Perr Schuurs en zijn vriendin Roos al teruggaat. Spannend zal ook zijn of ze in Amsterdam al gaan samenwonen. Na een spectaculaire doorbraak bij Fortuna Sittard, waar Schuurs ondanks zijn jonge leeftijd aanvoerder was, meldden zich veel clubs voor hem: zowel uit Duitsland was er interesse van Bayern München, Borussia Dortmund, Schalke ’04 en RB Leipzig, maar ook het Engelse Liverpool en zes Eredivisieclubs, waaronder PSV, wilden de verdediger dolgraag hebben.

Maar Perr koos zijn droomclub Ajax, waar hij sinds de zomer van 2018 voetbalt en een mooie contract tekende. “Het is een droom om bij een topclub als Ajax te mogen spelen. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd en ik heb ook met andere clubs gesproken, maar mijn gevoel bij Ajax was meteen heel goed. Dat vind ik belangrijk”, vertelde hij bij zijn overstap. “Fortuna zit voor altijd in mijn hart.” Niet bekend is wat hij in de hoofdstad aan salaris gaat verdienen, maar ongetwijfeld enkele tonnen.

Fortuna Sittard

Na Kevin Hofland en Mark van Bommel heeft Fortuna bovendien opnieuw een parel uit haar jeugdopleiding. De talentvolle mandekker leverde de Limburgse club met zijn transfer naar Ajax enkele miljoenen op. Perr Schuurs komt bovendien uit een echte sportfamilie. Vader Lambert is record handbalinternational, zijn zus Demi is proftennisser en andere zus Fleau handbalt op hoog niveau bij Sittardia.

Roos Wijnands is te volgen via Instagram.

You are my only one 👩🏼❤️

Een bericht gedeeld door Perr Schuurs (@perr_schuurs) op

💚

Een bericht gedeeld door Roos Wijnands ❥ (@rooswijnandsx) op

Formentera☀️

Een bericht gedeeld door Perr Schuurs (@perr_schuurs) op