Spelersvrouw.nl

Sara Stokk vriendin van Hakon Evjen

Sara Stok is de vriendin van Hakon Evjen, een Noorse oud-voetballer van Eredivisie-club AZ uit Alkmaar. Het is niet met zekerheid te zeggen of de blondine met haar vriend mee is verhuisd naar Nederland.

Inhoudsopgave

Sara Stokk is de vriendin van Hakon

Sara en Hakon zijn nog niet heel lang samen. In de tijd dat Hakon bij AZ Alkmaar speelde, had hij nog een relatie met Renate Moe. Deze relatie is helaas ten einde gekomen. Maar gelukkig heeft Hakon opnieuw de liefde gevonden met de bloedmooie Sara!

© Instagram

Renate Moe ex-vriendin Hakon Evjen

Wel weten we zeker dat Renate Moe ontzettend gek is op haar Hakon Evjen, want op Instagram zien we veel mierzoete kiekjes van hen samen voorbij komen. Deze worden door de meer dan 1000 trouwe volgers van Renate op het social medium steevast volop geliked.

Verder is Renate net als Hakon erg sportief ingesteld. Ze beoefent namelijk handbal op een behoorlijk hoog niveau, waardoor het aannemelijk lijkt dat ze (voorlopig) nog in het Noorse Bødo is achtergebleven. Ze zal haar geliefde dan even moeten missen.

Renate Moe beoefent handbal

De in 2000 in Narvik geboren Hakon Evjen kwam in januari 2020 over van het Noorse FK Bødo-Glimt naar AZ. Een jaar eerder waagden de Noord-Hollanders ook al een poging bij de zoon van oud=profvoetballer Andreas Evjen, maar het geduld werd dus pas veel later eindelijk beloond.

Evjen tekende, in het bijzijn van zijn vriendin Renate Moe, tot 2024 in het AFAS Stadion. AZ-directeur Max Huiberts zei over de technisch begaafde middenvelder annex aanvaller: “Hakon is een jonge, getalenteerde middenvelder. Hij doet het heel goed bij zijn club Bødo/Glimt, dat met een tweede plek boven verwachting presteert. Hij heeft daar een heel belangrijke rol in het team.”

Met de steun van vriendin Renate Moe moet Hakon Evjen nu ook bij AZ een belangrijke rol in het team zien te gaan krijgen.