Spelersvrouw.nl

Rebecca Landin, de prachtige vriendin van Sam Larsson

Ze is één van de weinigen die het mysterieuze karakter van Sam Larsson weet te ontrafelen. Rebecca Landin is de vriendin van de Zweedse vleugelspits. Net als ‘Samba Sam’ komt ze uit Göteborg.

Wanneer de vonk exact is overgesprongen is niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat Sam Larsson begin 2015 voor het eerst op de Instagram-pagina van zijn vriendin opduikt. Ze kleuren leuk bij elkaar: hij, nogal blanke huid, blond haar en zij, getinte huid en donker haar. Larsson heeft qua mode een typisch Scandinavische stijl, maar ook Rebecca is stijlvol en zeer vrouwelijk met een mooi figuur.

Daarbuiten weten we niet zo bijster veel van Rebecca. Op haar Instagram zien we haar vooral heel veel borrelen, wijntjes drinken en eten op terrasjes, veelal samen met haar blonde aanvaller. Ze ging in de winterstop van het seizoen 2016/2017 ook even met hem naar Londen, waarop direct gespeculeerd werd dat de vleugelspeler wellicht op het punt stond om sc Heerenveen te verruilen voor een Engelse club. Al geruime tijd zaten er veel clubs op de tribune voor de oud-speler van IFK Göteborg. Hij zei daarover destijds: ,,We moeten in januari even kijken wat het beste voor me is. Als ik blijf, dan is mijn ambitie om in de zomer te vertrekken.”

Sam Larsson heeft een relatie met Rebecca Landin

Zijn broer voetbalt in Turkije, zelf zou hij graag eveneens zuidelijk verkassen: ,,Het liefst naar Italië of Spanje. Toen ik hier kwam, was ik een leuke voetballer zonder eindproduct. Maar ik ben efficiënter geworden, een complete en volwassen speler geworden.”

Larsson laat zich in interviews zelden in zijn ziel kijken. Begin 2017 sprak hij tegenover VI cryptisch: ,,Het zou kunnen dat ik humor heb, open en sociaal ben. Maar daar wil ik verder niet zo veel over zeggen. Alleen de mensen die dicht bij mij staan, zien de echte Sam.”