Spelersvrouw.nl

Rebecca Burnett de vrouw van Jordan Henderson

Rebecca Burnett is de vrouw van Jordan Henderson, een Engelse voetballer van Liverpool FC en het nationale elftal van Engeland. Ze zijn in 2014 getrouwd en ze hebben samen drie kinderen.

Inhoudsopgave

Rebecca Burnett vriendin van Jordan Henderson

Rebecca Burnett zag voor het eerst het levenslicht in Noord-Virginia, in de Verenigde Staten. Ze leerde Jordan Henderson kennen toen hij in Sunderland voor de gelijknamige voetbalploeg speelde, en zijn sindsdien onafscheidelijk. Zijn vrouw Rebecca bezoekt dan ook zo veel mogelijk wedstrijden van manlief, zowel bij de nationale ploeg van Engeland, als bij zijn club Liverpool.

Rebecca Burnett is wellicht nog ietwat van de ‘oudere generatie voetbalvrouwen’. Ze werkt niet als model of influencer, en is ook niet iemand die constant de media opzoekt. Heel veel is er verder dan ook niet over haar bekend.

Wel weten we dat ze inmiddels moeder is van drie kinderen met Jordan Henderson. De oudste is Alexa, die in hetzelfde jaar als hun bruiloft was is geboren. Een jaar later kwam Alba, de tweede dochter en in 2018 volgde tot slot een eerste zoontje.

Jordan Henderson voetballer Liverpool en Engeland

Jordan Henderson is in 1990 geboren in Sunderland. Hij doorliep dan ook de jeugdopleiding van de plaatselijke trots, waarvoor hij in 2008 in de hoofdmacht debuteerde (tegen Chelsea). Het seizoen maakte hij vervolgens op huurbasis af bij Coventry City, en na terugkomst brak Henderson helemaal door in het Stadium of Light. Drie jaar later volgde de ultieme bekroning met een droomtransfer naar het grote Liverpool FC.

Bij Liverpool werd Hendo gelijk basisspeler en uiteindelijk zelfs captain, als opvolger van Steven Gerrard. Ook droeg hij de aanvoerdersband toen Liverpool in 2019 de Premier League en Champions League won.

Jordan Henderson met Engeland op EK 2021

Verder is Henderson vaste basisspeler in de nationale ploeg van Engeland, al sinds 2011, en dat is hij op het EK in 2021 nog altijd. Ongetwijfeld kijkt zijn vrouw Rebecca Burnett – vanwege de coronacrisis helaas niet vanuit het stadion, maar voor de tv – met grote trots mee!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door futbolife.info (@futbolife.info)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jordan Henderson (@jhenderson)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jordan Henderson (@jhenderson)