Spelersvrouw.nl

Raya Meijnen, vriendin van Jurgen Locadia

Raya Meijnen vriendin van Jurgen Locadia

PSV-aanvaller Jurgen Locadia heeft een relatie met Raya Meijnen. Samen hebben ze een zoontje.

Raya Meijnen is een echte spelersvrouw. Ze besteed veel aandacht aan haar uiterlijk, getuige haar nogal sprekende wenkbrauwen, opvallende tatoeages en haar hippe kapsel. Ze poseert maar wat graag op selfies met vriend Jurgen Locadia en zoontje Yaricio Sean. ,,Nu wonen we samen in Eindhoven. Daar verwachten we dit jaar ook de geboorte van ons eerste kindje. Een hoogtepunt. Prachtig. Afgelopen zondag kregen we te horen dat we een zoontje krijgen. Er is een nieuwe Locadia op komst”, sprak hij in februari 2013 tegenover journalist Jesse Wieten.

Meijnen is niet geheel wars van spotlights. Zo liet ze zich in 2013 volgen door Omroep Brabant. Ze is daarnaast actief op Twitter. Ze ging naar het Horizon College in Alkmaar.

Raya Meijnen vriendin Jurgen Locadia

Locadia, die roots heeft liggen op de Antillen, heeft een bijzondere band met Emmen. ,,In Emmen ben ik geboren en ben ik ook begonnen met voetballen. Nog steeds wonen daar veel familie en vrienden. Mijn oma is destijds van Curaçao naar Emmen verhuisd en vandaar dat ik daar nu nog steeds familie heb zitten. Hoewel ik in Emmen ben geboren, zijn we daarna bij mijn vader in Leiden gaan wonen. Op mijn vierde of vijfde verhuisde ik met mijn moeder terug naar Emmen. Daar begon ik met voetballen bij VV Bargeres, een club uit de wijk. Vanaf de D1 sloot ik aan bij de jeugdopleiding van FC Emmen. Tegenwoordig kom ik helaas niet zo vaak meer in Emmen. De afstand is groot. Toch blijft de stad speciaal voor me. Ik heb er een mooie tijd gehad, met veel feestjes en voetbal. Emmen heeft me eigenlijk gemaakt tot voetballer.”

De spits kwam in 2015 in opspraak doordat hij wegbleef van de training omdat hij bij PSV weinig speelde. Dat werd snel uitgesproken. Zijn ambitie: ,,Ik hoop ooit zelf in Engeland te spelen. Dat is een droom.”