Spelersvrouw.nl

Ramon de Meijer man van Maud van der Meer

Ramon de Meijer is de man van Maud van der Meer, een Nederlands zwemster. Ramon was lang de vriend van Maud, de twee zijn inmiddels getrouwd en hebben samen een zoontje genaamd Mason.

Inhoudsopgave

Ramon de Meijer man Maud van der Meer

Ramon de Meijer is net als zijn vrouw Maud van der Meer een echte waterrat. Hij is namelijk twintigvoudig Nederlands kampioen schoonspringen. Inmiddels is Ramon wel al gestopt met het zelf uitvoeren van de sport.

“Ik vind het tijd voor andere dingen. In bijna 20 jaar heb ik veel gezien en beleefd, maar ook veel moeten laten. Een studie is de eerstvolgende stap”, legde de toen 25-jarige Ramon uit.

Lees ook: Guido Frackers vriend van Femke Heemskerk

© Instagram: maudvdmeer

Ramon de Meijer Nederlands kampioen schoonspringen

Tegenwoordig is hij, na bijna twee jaar als beweegspecialist te hebben gewerkt, assistent-bondscoach bij de nationale schoonspringploeg in Eindhoven. Hij werkt daar extra vroeg in de ochtend, zodat Ramon en zijn vrouw Maud elkaar precies af kunnen lossen betreft baby Mason. “Om zes uur ga ik er zelf uit”, legde Maud van der Meer al eens uit in De Volkskrant.

“Om half zeven doe ik de ochtendroutine van Mason en dan breng ik hem naar zijn gastouders. Om vervolgens te gaan trainen. Als ik klaar ben met trainen, pik ik Mason weer op, lunchen we samen en gaan we allebei slapen.” Als moeder Maud zelf wedstrijden in het zwembad heeft, is haar man Ramon er bijna altijd bij om haar toe te juichen.

© Instagram: ramon_de_meijer

Maud van der Meer Nederlands zwemster

Maud van der Meer is in 1992 geboren en deed in 2011 al voor het eerst mee aan een wereldkampioenschap. Haar teller staat inmiddels op één gouden, één zilveren en één bronzen plak op een WK zwemmen. Verder pakte Maud al twee keer de hoofdprijs op een WK kortebaan, en even vaak op een Europees kampioenschap.

Tegenwoordig richt Maud zich op deelname aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, al is het niet zo dat alles daarvoor moet wijken. “Wat komt, dat komt. Ik heb de afspraak met mijn man Ramon gemaakt. Hij is coach en ook veel weg. Mocht het niet lukken qua planning, thuis, dat hij niet gelukkig wordt, of ik, of ons kind, dan ben ik degene die zegt: het is mooi geweest. Daar sta ik nog steeds open in.”

Want de liefde voor man Ramon de Meijer en hun zoontje Mason staat hoe dan ook op één bij zwemster Maud van der Meer!