Spelersvrouw.nl

Rachelle Sarianamual, de knappe vriendin van Rens van Eijden

Rachelle Sarianamual is de knappe vriendin van Rens van Eijden. Rens van Eijden heeft het goed voor elkaar. Zijn prachtige vriendin Rachelle Sarianamual is een plaatje! En ook niet onbelangrijk: ze steunt de verdediger door dik en dun.

Rachelle Sarianamuel vriendin Rens van Eijden

Rachelle Sarianamual is de knappe vriendin van Rens van Eijden. Zij volgt hem overal waar hij gaat. Dat bleek wel in de periode waarin Van Eijden nog bij NEC voetbalde en een transfer naar Dinamo Moskou lonkte. Rachelle zegde haar studie (ze zou een master gaan volgen op de Universiteit van Tilburg) en baan (een bijbaan in kledingwinkel Coef Lifestyle for men) zelfs al op om naar Rusland te verkassen, maar door nog altijd onduidelijke redenen ging de transfer niet door.

“Op een gegeven moment was mijn gevoel niet meer goed. En dat heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om de stekker eruit te trekken. Ja, ik heb wel meerdere traantjes gelaten. Toen ik wist dat ik terug op het vliegtuig naar Nederland moest stappen. Toen heb ik twee dagen vol moeten janken.”

Rachelle Sarianamual ernstig ziek

Sowieso was dat een turbulente periode, want in de NEC-tijd waren er ook zorgen om zijn mooie vriendin, die in die tijd ernstig ziek was. Gelukkig lacht het geluk hen nu weer toe. Van Eijden is een gewaardeerde kracht bij AZ en Rachelle Sarianamual werkt als boekhouster bij Rout-ine en Het Ateliertje. In het verleden werkte ze ook al als verkoopster bij kledingmerk Marc O’Polo. Op haar Instagram zien we bovendien dat ze dol is op vakantietripjes met Rens van Eijden, onder meer naar Dubai, Haarlem en Ibiza. Ook lijkt Rachelle graag een wijntje te drinken met vriendinnen, waaronder Nikki van Esch, de vriendin van Wout Weghorst.

Het lijkt een kwestie van tijd voor Van Eijden alsnog een mooie transfer naar het buitenland krijgt. En er bestaat geen twijfel over het feit dat zijn knappe vriendin Rachelle Sarianamual geen moment zou twijfelen om voor hem opnieuw haar baan op te zeggen.

Rachelle Sarianamual is te volgen via Instagram.

Een bericht dat is gedeeld door @rachellesaria op

Een bericht dat is gedeeld door @rachellesaria op

Een bericht dat is gedeeld door @rachellesaria op