Spelersvrouw.nl

Rachel Akemy vriendin van Gabriel Martinelli

Rachel Akemy is de vriendin van Gabriel Martinelli, een Braziliaanse voetballer van topclub Arsenal FC. Ze zijn al erg snel getrouwd, maar voorlopig woont Rachel nog niet bij haar liefje in Londen.

Inhoudsopgave

Rachel Akemy vriendin Gabriel Martinelli

We kunnen met zekerheid zeggen dat Rachel Akemy geen ‘golddigger’ is. Ze was namelijk al samen met Gabriel Martinelli toen hij nog een onbekende jeugdspeler in Sao Paulo was.

Sterker nog: de twee waren al – op erg jonge leeftijd – getrouwd voordat Gabriel de overstap naar Arsenal FC maakte. De bruiloft vond plaats in juli 2019. Kort daarna betaalden de Londenaren een kleine zeven miljoen euro aan het Braziliaanse Ituano.

Piepjonge Rachel Akemy en Gabriel Martinelli al getrouwd

Helaas voor Gabriel Martinelli is vriendin Rachel Akemy niet gelijk mee verhuisd naar Londen. Zij woont namelijk nog in Ituano, al is ze ook zeer regelmatig in Spanje te vinden. Daar heeft ze roots, en het is alvast een stuk dichterbij Engeland.

Zelf heeft Gabriel op zijn beurt roots in Italië. Toch speelt hij zijn (jeugd)interlands voor Brazilië, waar de aanvaller ook geboren is, op 18 juni 2001.

Gabriel Martinelli voetballer Arsenal

In haar vrije tijd gaat Rachel Akemy graag naar de sportschool. Verder droomt ze van een carrière als actrice en zal ze ongetwijfeld na het afronden van haar opleiding gaan denken over een verhuizing naar Londen, om weer dagelijks bij haar grote liefde Gabriel Martinelli in de buurt te kunnen zijn.

Want hoewel ze nog erg jong zijn: dat het met de liefde tussen hen wel goed zit, moge duidelijk zijn!