Spelersvrouw.nl

Rabea Böhlke vrouw van Robin Gosens

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 2 april 2020

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Rabea Böhlke is de vrouw van Robin Gosens, een Duits-Nederlandse voetballer van Inter Milan in Italië. Samen moesten zij maandenlang in zelfquarantaine vanwege het coronavirus, waardoor Robin zijn keuze tussen een interlandcarrière bij Duitsland of Nederland uitstelde.

Inhoudsopgave

Rabea Böhlke vrouw Robin Gosens

Rabea Böhlke is geboren in Duitsland. De blondine studeerde fysiotherapie op de Hochschule für Gesundheit (Hogeschool voor Gezondheid) en ging daarna aan de slag bij Salvea Sports Kleve, dicht bij de grens met Nederland.

Tegenwoordig zijn Rabea Böhlke getrouwd Robin Gosens, met wie ze al jarenlang een setje vormt. Ze woont dan ook samen met hem in Bergamo in Italië, waar ze nog altijd in de fysiotherapie actief is.

© Instagram

Robin Gosens international voor Duitsland of Nederland?

Robin Gosens is geboren in Emmerik, maar heeft Nederlandse roots en trok op zijn achttiende al naar Arnhem, om te spelen voor Vitesse. Uiteindelijk brak de vleugelspeler door bij Heracles Almelo en volgde in 2017 de ultieme bekroning met een transfer naar Atalanta Bergamo uit Italië.

Namens Atalanta werd Gosens een sterspeler die in de gaten wordt gehouden door topclubs als Chelsea. Ondertussen buigt hij zich ook over zijn interlandcarrière: wil hij gaan uitkomen voor de Duitse Mannschaft, of voor Oranje?

Robin Gosens en vriendin Rabea in zelfquarantaine door coronavirus

Begin 2020 wilde Gosens de knoop eigenlijk door gaan hakken, maar dat werd bruut uitgesteld door de uitbraak van het coronavirus. Bergamo werd één van de steden die het zwaarst getroffen werd door de pandemie. “We hebben het onderschat, de uitbraak van het coronavirus”, erkende Gosens in gesprek met La Gazetta dello Sport.

“Ikzelf ook, ik hield mezelf voor dat het maar een griepje was. Ik ging naar restaurants, naar vrienden. We kenden de capaciteit van het virus niet, pas toen er al heel veel gevallen waren.”

Vanwege het virus zat Gosens maandenlang met zijn vriendin Rabea Böhlke en hun hondje in zelfquarantaine. Gelukkig zijn de twee nog altijd stapelverliefd op elkaar, en hielden ze het dus prima met elkaar uit!