Spelersvrouw.nl

Priscilla van Oorschot vriendin van Menno Vloon

Priscilla van Oorschot is de vriendin van Menno Vloon, een Nederlandse polsstokhoogspringer. Priscilla is zelf ook atlete op een behoorlijk hoog niveau.

Inhoudsopgave

Priscilla van Oorschot vriendin Menno Vloon

Priscilla van Oorschot won op het NK Indoor 2014 nog het verspringen met een sprong van 2.27 meter: acht centimeter verder dan haar persoonlijk record (zie onderstaande video). Een jaar eerder zette ze al een Nederlands juniorenrecord neer op het hink-stap-springen.

De vriendin van Menno Vloon is geboren en getogen in Amsterdam. Ze studeerde op de THIM Hogeschool in Nieuwegein en werkt tegenwoordig als fysiotherapeut bij Palestra Fysiotherapie in de hoofdstad van het land.

Priscilla van Oorschot zelf ook begenadigd atlete

Priscilla van Oorschot is sinds augustus 2017 samen met vriend Menno Vloon. In haar vrije tijd toert ze maar wat graag rond op haar indrukwekkende Yamaha MT 03 Motor, gaat ze graag op reis naar warmere landen en is ze vaak in de sportschool te vinden om haar toch al behoorlijk indrukwekkende fysieke staat nog verder te verbeteren.

Menno Vloon zesvoudig Nederlands kampioen polsstokhoogspringen

Menno Vloon is een geboren Zaandammer en zesvoudig Nederlands kampioen polsstokhoogspringen. Bovendien bezit hij al sinds 2017 het landelijk record op die discipline. Een jaar eerder had hij nog zijn beroep als timmerman opgegeven om zich vol te kunnen concentreren op zijn sport: dat heeft duidelijk resultaat gehad.

Verder heeft Menno Vloon natuurlijk erg veel steun aan zijn vriendin Priscilla van Oorschot, die niet alleen veel liefde voor de atletiek, maar ook voor Menno koestert. Niet heel vreemd dus dat ze al zo lang dolgelukkig zijn samen, verenigd door hun sport. Mooi om te zien!

Dit bericht bekijken op Instagram

About last night 💃 NOC*NSF Sportgala 2018

Een bericht gedeeld door Priscilla van Oorschot (@priscillavo) op

Dit bericht bekijken op Instagram

#valentinesday 👫🏼💕

Een bericht gedeeld door Priscilla van Oorschot (@priscillavo) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Dag 12 🇭🇷 🤳🏼selfie met augustus en @priscillavo #augustus #selfie #croatie #vakantie #pula

Een bericht gedeeld door Menno Vloon (@pole_vlo) op