Spelersvrouw.nl

Dit zijn de KNAPPE presentatoren van FOX Sports

Ze zijn knap en zijn gek op voetbal. Dat klinkt als de perfecte vrouw. FOX Sports heeft er twee van huis: HÉLÈNE HENDRIKS en ALETHA LEIDELMEIJER. De voetbalzender heeft daarnaast ook leuke mannelijke presentatoren en analisten. Bekijk ons overzicht en check hun profielen voor foto’s en meer!

Inhoudsopgave

HÉLÈNE HENDRIKS: Beauty & Brains!

Met dank aan Helene Hendriks is het niet alleen de negentig minuten tijdens de wedstrijd leuk om voetbal te kijken, maar schakelen we ook maar wat graag in voor de voorbeschouwing, analyse in de rust en de nabeschouwing. En het moet gezegd worden: Helene is niet alleen erg prettig om naar te kijken, ze heeft ook nog eens verstand van het spelletje en stelt vaak betere vragen dan menig mannelijk collega. Alleen haar liefdesleven… dat blijft een mysterie.. wil je er meer over lezen? Check dan het artikel dat we over haar schreven, inclusief een paar pikante foto’s!

ALETHA LEIDELMEIJER, de fraaie aanwinst van FOX Sports

Gescout bij RTV Utrecht, inmiddels uitblinker bij FOX. We kenden haar nog niet, maar sinds 2016 is daar verandering in gekomen. Aletha Leidelmeijer is het nieuwe frisse talent van de voetbalzender en als brunette een leuke tegenhanger van haar blonde collega Helene. Ook bij Aletha geldt: niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook een echt voetbaldier die verstand heeft van het spelletje en vooral na wedstrijden goede vragen stelt aan spelers en trainers. Juist omdat velen haar nog niet kenden, schreven we een uitgebreid artikel over Aletha, dat je via deze link kunt lezen.

Andere presentatoren en analisten van FOX

ANOUK HOOGENDIJK, het knappe boegbeeld van het vrouwenvoetbal

Naar wedstrijden in de Eredivisie Vrouwen wordt nog maar weinig op televisie gekeken, behalve als Anouk Hoogendijk speelt. De blonde speelster van Ajax is echter ook als analist actief. Lang bleef haar liefdesleven een mysterie, maar inmiddels weten we meer.. lees daar alles over in het artikel dat we over Anouk Hoogendijk schreven.

JAN JOOST VAN GANGELEN, de Wilfred Genee van FOX Sports

Hij is net zo pedant als Wilfred Genee, net zo ijdel en leidt net zo makkelijk een voetbalpraatprogramma. Een groot verschil is echter dat Jan Joost van Gangelen een stuk trouwer in de liefde is dan zijn RTL-collega. Best knap, want Jan Joost van Gangelen heeft een beetje de uitstraling van een rokkenjager, maar is al lange tijd gelukkig met dezelfde vriendin. Wil je weten wie? Check het in het artikel dat we over de krullenbol van FOX schreven.

KENNETH PEREZ, de knappe en slimme analist van FOX

Het liefste zou Kenneth Perez presentator willen zijn, maar daarvoor is zijn Nederlands net niet goed genoeg. Als analist schuift hij echter wel wekelijks aan bij FOX en heeft hij zinnige analyses. Maar hoe ziet zijn privéleven eruit? Waarom keerde hij niet zoals de meeste voetballers na zijn carrière als speler terug naar Denemarken? Je leest het in ons stuk over hem.

ARNOLD BRUGGINK, de Twentse degelijkheid met voetbalknowhow

Hij lijkt wat suffig, maar Arnold Bruggink is zonder twijfel één van de meest uitgesproken analisten op de televisie. Als speler ging hij onder meer naar Spanje en Duitsland, maar tegenwoordig is hij weer gelukkig in het Oosten van het land. Maar met wie? Lees het in ons artikel over hem!

TOINE VAN PEPERSTRATEN, de vrijgezelle presentator van FOX

Hoewel hij over vrouwelijke aandacht niet te klagen heeft, is Toine van Peperstraten al jaren vrijgezel. Dat is toch gek, nietwaar? Wil je weten hoe dat zit, lees dan het artikel dat we over hem en zijn turbulente liefdesleven schreven.

LEES OOK:Wie zijn eigenlijk de vrouwen van Johan Derksen, Jan Boskamp, Hans Kraaij jr en Wilfred Genee? Wij zochten het uit, inclusief foto’s! Check ze hier!

1 comment