Spelersvrouw.nl

Perrie Edwards de wereldberoemde vriendin van Alex-Oxlade Chamberlain

Perrie Edwards is de vriendin van Alex-Oxlade Chamberlain, een Engelse voetballer van topclub Liverpool FC. Perrie is een bekende zangeres in haar geboorteland, waar ze mee heeft gedaan aan X Factor. Ze zijn ouders van Mark Chamberlain en Wendy Oxlade.

Inhoudsopgave

Perrie Edwards vriendin Alex-Oxlade Chamberlain

De geruchten over een romance tussen Perrie Edwards en Alex-Oxlade Chamberlain begonnen in november 2016, toen de voetballer in de zaal zat bij het optreden van de blonde zangeres in X Factor. De maanden daarna viel er echter weinig te vernemen van hen samen.

Tot Perrie een jaar later uit het niets onthuld dat ze officieel als de vriendin van Alex Oxlade-Chamberlain door het leven gaat. Een celeb-couple was geboren.

Vorig jaar schreven de Engelse roddelmedia dat het razend populaire setje uit elkaar zou zijn gegaan, maar Perrie en The Ox counterden die geruchten al snel door te laten zien dat ze juist samen een super romantisch uitje naar Parijs aan het maken waren. Geen kou in de lucht, dus.

© Instagram

Perrie Edwards zangeres van Little Mix en ex van Zayn Malik

Perrie Edwards laat hedendaags haar gouden keeltje horen als zangeres van de groep Little Mix. Ze brak door met het nummer ‘Shout Out To My Ex’, dat naar verluidt over niemand minder dan Zayn Malik (uit boyband One Direction) ging.

Zayn had het namelijk halverwege 2015 uitgemaakt met Perrie, na een relatie van meerdere jaren. Er waren zelfs verlovingsplannen, maar die werden dus al snel verbroken.

Alex Oxlade-Chamberlain voetballer Liverpool FC

Alex Oxlade-Chamberlain is in 1993 geboren in Southampton. Hij doorliep dan ook de jeugdopleiding van de gelijknamige club, tot hij in 2011 de stap naar het grote Arsenal maakte.

In Londen was hij razend populair, en leerde hij bovendien vriendin Perrie Edwards kennen, maar toch koos de Engels international er in de zomer van 2017 voor om – voor een transfersom van 38 miljoen euro – naar Liverpool over te stappen.

Hoewel Liverpool qua stad toch niet te vergelijken valt met hoofdstad Londen, zijn Alex Oxlade-Chamberlain en zijn vriendin Perrie Edwards daar dolgelukkig samen!

© Instagram