Spelersvrouw.nl

Paula Magdalena vriendin van Timo Werner

Paula Magdalena is de vriendin van Timo Werner, een Duitse speler van voetbalclub RB Leipzig. Werner is tevens de spits van de Mannschaft, het nationale elftal van zijn geboorteland.

Inhoudsopgave

Paula Magdalena vriendin Timo Werner

Timo Werner is jarenlang samen geweest met zijn jeugdliefde Julia Nager, maar in 2017 verraste Timo lief en leed door plots een vakantiefoto vanuit Thailand te plaatsen op Instagram; aan de zijde van een andere dame dan Julia. Het ging om Paula Magdalena.

Al snel werd duidelijk dat het om een serieuze nieuwe liefde van de spits ging. Paula Magdalena is een knappe blondine met beauty én brains: ze rondde namelijk haar studie op het gymnasium al af.

Timo Werner krijgt veel haat in Duitsland

Timo Werner is inmiddels een belangrijke spits in de nationale ploeg, maar lang werd hij enorm gehaat. Dat kwam doordat hij in 2016 een opzichtige schwalbe maakte in een wedstrijd tegen Schalke 04. Werner kreeg een strafschop, maar bovenal veel kritiek.

Klinkt vreemd, want wel meer spelers maken schwalbes, maar Werner was een gemakkelijk doelwit voor de Duitse fans omdat zijn werkgever RB Leipzig, een commerciële club die de laatste jaren dankzij veel geld plots enorm in opkomst is, ook erg gehaat werd. Een ultieme zondebok, dus. Een ‘lied’ met de simpele tekst Timo Werner ist ein Hurensohn ging zelfs viral in Duitsland. Ongetwijfeld ook tot treurnis bij zijn vriendin Paula Magdalena.

De vriendin van Timo blijft het liefst buiten de spotlights, ze lijkt hierin op Jessica Farber, de vriendin van Toni Kroos.

Timo Werner spits RB Leipzig

Timo Werner is in 1996 geboren in Stuttgart. Hij brak dan ook door als prof bij de plaatselijke VfB, tot de goalgetter in 2016 voor 14 miljoen euro naar RB Leipzig vertrok. Daar ontwikkelde Werner zich tot één van de betere spitsen van het moment, die de doelpunten aaneen rijgt. Op 1 juli 2020 maakte hij de overstap naar het Engelse Chelsea. In twee seizoenen kwam hij tot 89 wedstrijden, hierin scoorde hij 23 keer en gaf hij 21 assist. Omdat deze resultaten tegenvielen, kocht de Engelse club Romelu Lukaku.

Op 9 augustus 2022 werd hij teruggekocht door zijn oude club RB Leipzig. De club uit Duitsland betaalde 20 miljoen euro.

Vriendin Paula Magdalena werd al meerdere keren met een stralende, trotse glimlach op de tribunes van de Red Bull Arena gespot. En terecht, want Timo is stoïcijns, gemotiveerd en bovenal enorm gemotiveerd: de haat in Duitsland jegens hem is verleden tijd, want Werner is de nieuwe torschützer van de Mannschaft!