Spelersvrouw.nl

Paula Magdalena vriendin van Timo Werner

Paula Magdalena is de vriendin van Timo Werner, een Duitse speler van voetbalclub RB Leipzig. Werner is tevens de spits van de Mannschaft, het nationale elftal van zijn geboorteland.

Paula Magdalena vriendin Timo Werner

Timo Werner is jarenlang samen geweest met zijn jeugdliefde Julia Nager, maar in 2017 verraste Timo lief en leed door plots een vakantiefoto vanuit Thailand te plaatsen op Instagram; aan de zijde van een andere dame dan Julia. Het ging om Paula Magdalena.

Al snel werd duidelijk dat het om een serieuze nieuwe liefde van de spits ging. Paula Magdalena is een knappe blondine met beauty én brains: ze rondde namelijk haar studie op het gymnasium al af.

Timo Werner krijgt veel haat in Duitsland

Timo Werner is inmiddels een belangrijke spits in de nationale ploeg, maar lang werd hij enorm gehaat. Dat kwam doordat hij in 2016 een opzichtige schwalbe maakte in een wedstrijd tegen Schalke 04. Werner kreeg een strafschop, maar bovenal veel kritiek.

Klinkt vreemd, want wel meer spelers maken schwalbes, maar Werner was een gemakkelijk doelwit voor de Duitse fans omdat zijn werkgever RB Leipzig, een commerciële club die de laatste jaren dankzij veel geld plots enorm in opkomst is, ook erg gehaat werd. Een ultieme zondebok, dus.

Een ‘lied’ met de simpele tekst Timo Werner ist ein Hurensohn ging zelfs viral in Duitsland. Ongetwijfeld ook tot treurnis bij zijn vriendin Paula Magdalena.

Timo Werner spits RB Leipzig

Timo Werner is in 1996 geboren in Stuttgart. Hij brak dan ook door als prof bij de plaatselijke VfB, tot de goalgetter in 2016 voor 14 miljoen euro naar RB Leipzig vertrok. Daar ontwikkelde Werner zich tot één van de betere spitsen van het moment, die de doelpunten aaneen rijgt.

Vriendin Paula Magdalena werd al meerdere keren met een stralende, trotse glimlach op de tribunes van de Red Bull Arena gespot. En terecht, want Timo is stoïcijns, gemotiveerd en bovenal enorm gemotiveerd: de haat in Duitsland jegens hem is verleden tijd, want Werner is de nieuwe torschützer van de Mannschaft!

Dit bericht bekijken op Instagram

Urlaub ist vorbei, endlich wieder Fußball ⚽😊👍🏻

Een bericht gedeeld door Timo Werner (@timowerner) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣🎊

Een bericht gedeeld door Timo Werner (@timowerner) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Alles Gute mein Schatz 😊🌅 #holidays

Een bericht gedeeld door Timo Werner (@timowerner) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Super spannendes Rennen 🏎 Danke @redbullracing 🏆Glückwunsch @maxverstappen1 zum verdienten Sieg

Een bericht gedeeld door Timo Werner (@timowerner) op