Spelersvrouw.nl

Patricia Magana vriendin van Pedro

Patricia Magana is de vriendin van Pedro Rodriguez Ledezma, een Spaanse voetballer van Chelsea FC. Daarvoor speelde de ervaren aanvaller jarenlang voor FC Barcelona.

v

Inhoudsopgave

Patricia Magana vriendin Pedro

Patricia Magana is in 1991 in Beniájan, in de Spaanse streek Murcia, geboren. Ze heeft twee broers en groeide op met gescheiden ouders.

Patricia werkte jarenlang als stewardess, maar beheert tegenwoordig een luxe restaurant in de Engelse hoofdstad Londen, waar vriend Pedro voor Chelsea voetbalt.

Pedro was getrouwd met Carolina Martin

Voordat Pedro zijn hart verloor aan de blonde Patricia, was hij getrouwd met Carolina Martin. Ze hebben zelfs samen drie zoontjes, maar kort nadat Pedro in september 2017 zoenend met zijn nieuwe vlam werd gespot door de roddelpers, vroeg zij een scheiding aan.

Pedro zijn voetbalcarrière

Pedro Rodriguez Ledezma is in 1987 in Santa Cruz de Tenerife geboren, in Spanje. Hij doorliep de befaamde jeugdopleiding La Masía van FC Barcelona, waarvoor hij in 2008 zijn profdebuut maakte. Jarenlang speelde hij samen met Jordi Alba, Ivan Rakitić, Luis Suárez en Lionel Messi.

Vervolgens speelde hij acht seizoenen lang voor het vlaggenschip van Barça, dat hem in 2015 voor 27 miljoen euro aan Chelsea FC verkocht. In Londen kwam Pedro, die ook al meer dan 65 interlands voor Spanje speelde, meer aan spelen toe.

Bovendien trof hij er de (nieuwe) liefde van zijn leven: Patricia Magana. Niet gek dus dat het ‘kind van Barcelona’ inmiddels in Engeland misschien wel nóg gelukkiger is, dan hij in Catalonië al was!

Pedro, speelt op dit moment bij Lazio Roma. Ciro Immobile, Felipe Anderson, Sergej Milinković-Savić en Luka Romero zijn enkele ploeggenoten bij deze club.