Spelersvrouw.nl

Ornella Montagna, vriendin van Steven Defour

Steven Defour versleet al meerdere vriendinnen, maar met Ornella Montagna lijkt hij de ware liefde te hebben gevonden.

Ornella Montagna heeft Italiaanse roots maar komt gewoon uit Brussel. Hun relatie gaat diep: ze liet zelfs de naam van Steven op haar lichaam tatoeëren. Bovendien krijgen ze hun eerste kindje. Hun relatie dateert van begin 2015.

Steven Defour heeft een relatie met Ornella Montagna

Defour was toen pas single nadat zijn relatie met het Luikse model Laura Tropea strandde. De blondine was ruim twee jaar de geliefde van de middenvelder. Reden voor hun breuk: ,,We zaten niet meer op dezelfde golflengte.” Eerder leek hun liefde nog oprecht: ze hadden zelfs gezamenlijke profielen op sociale media. Ook liet ze zich in P-magazine naakt fotograferen en gaf ze in een interview aan dat seks voor de wedstrijd best moet kunnen: ,,Ik heb na de seks alleszins nog geen verandering gemerkt in zijn spel. Allez, je weet wat ik bedoel.” Maar eind 2014 kwam toch de breuk, waarna ze foto’s van hun samen verwijderden.

Defour was bovendien eerder getrouwd met de Grieks-Limburgse Irene Mbisdikis. In 2011 trouwden ze, beiden in het wit gekleed. De ceremonie was nar verluidt peperduur. In januari 2013 maakte de middenvelder via Twitter bekend dat hun relatie van 6,5 jaar was stukgelopen: ,,Irini en ik zijn enige tijd geleden uit elkaar gegaan.Verder willen we geen commentaar geven over ons privéleven”, twitterde Defour. De ware reden zou volgens Story zijn geweest dat Defour was gevallen voor de charmes van Laura Tropea. ,,De twee deden precies niet eens de moeite om hun relatie verborgen te houden. Op Facebook staan tal van innige foto’s – met de nodige hartjes erbij – van de twee en ze vierden zelfs samen Kerstmis. Dat terwijl zijn vrouw Irini alleen thuiszat..”, schreef Story.

De afgelopen jaren was er regelmatig kritiek op zijn prestaties. Defour zou te veel in het nachtleven worden gespot, maar de spelmaker zelf ontkend dat hij een feestneus is die regelmatig uitgaat.