Spelersvrouw.nl

Núria Serra Bèrard vriendin van Pol Llonch

Núria Serra Bèrard is de vriendin van Pol Llonch, een Spaanse voetballer van Willem II. De twee zijn getrouwd en hebben samen twee kinderen: zoontje Kai en dochter Lucía.

Inhoudsopgave

Núria Serra Bèrard vriendin Pol Llonch

Núria Serra Bèrard is in 1993 geboren en heeft een tijdje als model gewerkt, maar koos daarna voor een heel ander carrièrepad: inmiddels rondde ze de opleiding tot leraar in het basisonderwijs af.

Núria is dus erg goed met kinderen, dat laat ze ook wel zien bij het opvoeden van haar twee kids die ze met vriend Pol Llonch op de wereld heeft gezet.

© Instagram

Pol Llonch voetbalde in Spanje en Polen

Pol Llonch is in 1992 geboren in Barcelona. Zijn profdebuut maakte de middenvelder vrij laat: op 21-jarige leeftijd, nadat hij CE L’Hospitalet had verruild voor het grote RCD Espanyol.

Na een verhuur aan Granada CF belandde Llonch in 2017 bij Wisla Krakow, maar al na één jaar in Polen transfereerde de hardwerkende controleur opnieuw: nu naar Willem II.

Pol Llonch speler van Willem II

Hij nam zijn vriendin Núria Serra Bèrard dus mee naar het altijd gezellige Tilburg, waar Pol binnen no-time een belangrijke kracht werd. Bovendien geldt hij als een ware publiekslieveling bij de Tricolores, dankzij zijn onverzettelijkheid én technische bagage.

Dat het weer in Nederland iets minder is dan in Spanje, deert hem niet: “Ik hou van mooi weer maar ben dol op voetballen in de regen. Met dit weer is de grasmat lekker glad en komt de bal altijd hard aan. Je moet daardoor goed geconcentreerd in de wedstrijd zitten en beleeft alles nóg intenser. Alsof je in een warzone bent”, vertelde hij al eens op de website van Willem II.

De vraag is of vriendin Núria Serra Bèrard ook zo kan genieten als het pijpenstelen regent. Hoe dan ook zijn ze, samen met dochter Lucía en zoontje Kai, dolgelukkig in Noord-Brabant!