Spelersvrouw.nl

Noémie Kartodikromo vriendin van Joris Kramer

Noémie Kartodikromo vriendin Joris Kramer

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 mei 2019

Laatst Geüpdatet: 1 maart 2023

Noémie Romée Kartodikromo is de vriendin van Joris Kramer, de talentvolle verdediger annex middenvelder van NEC.

Inhoudsopgave

Noémie Kartodikromo vriendin Joris Kramer

Noémie Kartodikromo is in 1998 geboren. In september aanstaande wordt ze 21 jaar. Ze heeft een tijdje een bijbaan gehad bij de Plaza op het Stationsplein in haar geboorteplaats Deventer (Overijssel).

Tegenwoordig woont Noémi dichter bij vriend Joris Kramer in de hoofdstad van het land, Amsterdam, en daar verdient ze haar geld in Restaurant Ron Gastrobar. Bovendien zal ze gaan werken bij marketingbureau Smartvertizing, dat nu nog in de kinderschoenen staat.

Noémi model bij Human Models

Verder is de beeldschone Noémi model bij Human Models, dat al modellen aan de top bracht in onder meer New York, Londen en Parijs. Het bureau rekent grote namen als Elle en Vogue tot de klantenkring. Het hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag.

Joris Kramer groot talent AZ

Joris Kramer staat hoog aangeschreven in Alkmaar. Zo mocht hij in mei 2018 nog zijn contract verlengen, tot medio 2021. Dit seizoen maakt hij voornamelijk zijn minuten in de beloftenploeg, die uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie. Maar uiteindelijk wil Kramer natuurlijk in de hoofdmacht komen.

Technisch directeur Max Huiberts zei bij zijn contractverlenging al het vertrouwen in de ‘voetballende verdediger’ te hebben. “Zowel aan de bal als defensief heeft hij laten zien dat hij het niveau van de Jupiler League makkelijk aankan. Wij denken dat Joris de potentie heeft om de stap naar het eerste elftal te kunnen maken. De toekomst zal uitwijzen of dat ook gaat gebeuren; dat ligt aan hem.” Kramer zelf en vriendin Noémi hopen natuurlijk van wel!

https://www.instagram.com/p/BkNC_8cFldQ/
https://www.instagram.com/p/BpE-DV-CyO9/
https://www.instagram.com/p/BizOm8KnKtk/