Spelersvrouw.nl

Noémie Happart, de knappe vriendin van Yannick Carrasco

Yannick Carrasco heeft sinds begin 2015 een relatie met voormalig Miss België Noémie Happart. De Belgische vleugelspits is zo dolverliefd op zijn fraaie blondine, dat hij na de winnende treffer in de Champions League-finale van 2016 tussen Atletico en Real Madrid rechtstreeks naar zijn vriendin sprintte en haar secondenlang intens zoende.

Het beeld ging de wereld over en maakte Noémie nog bekender dan ze al was. Althans, in België is de Luikse tamelijk bekend, mede dankzij haar deelname aan de Miss verkiezing. Desondanks beweren Carrasco en Happart dat ze bij hun ontmoeting niet van elkaar wisten dan ze respectievelijk profvoetballer en Miss België waren. ,,Het was nooit mijn doel om een voetballer aan de haak te slaan. Ik had ook een stereotiep beeld van voetballers, maar Yannick is een geweldige kerel, dus heb ik het een kans gegeven.”

Een nogal opmerkelijke uitspraak, aangezien Happart alvorens ze Yannick Ferreira Carrasco aan de haak sloeg het deed met voormalig PEC Zwolle-aanvaller Leroy Labylle. Hij relatie ging in april 2014 uit.

Vriendin Yannick Carrasco: Noémi Happart

Over haar missverkiezing gaat nog een enigszins genant verhaal. Tijdens één van de shoots als 19-jarige bleek ze haar oksel niet te hebben geschoren, wat landelijk nieuws werd. Direct daarna besloot ze haar oksels permanent te ontharen.

Noémie Happart studeert marketing en woont vooralsnog in België. Samenwonen doet het stel dus nog niet, waardoor ze elkaar maar weinig zien. ,,Ik wil eerst mijn diploma halen. Op 21 juni 2016 ben ik afgestudeerd en dan zal het gemakkelijker zijn. Ik vind het belangrijk om iets te bereiken in het leven en onafhankelijk te zijn, en dat wil ik voor niemand veranderen. Misschien verhuis ik binnenkort wel naar Spanje, daar heb ik eigenlijk altijd al zin in gehad.”

Carrasco is zon van een Portugese vader en een Spaanse moeder. Hij speelde in de jeugdopleiding van KRC Genk, waarbij hij in hetzelfde gastgezin woonde als Kevin De Bruyne. Op 16-jarige leeftijd werd hij al opgepikt door AS Monaco.