Spelersvrouw.nl

Noa-Elise Luiten is de vriendin van Dante Rigo

Noa Elise Luiten vriendin Dante Rigo

Noa-Elise Luiten is de vriendin van Dante Rigo. Terwijl hij er momenteel alles aan doet om een succesvolle carrière op te bouwen bij PSV, is zij nog druk aan het studeren. De momenten dat ze vrij heeft, gebruikt ze echter maar al te graag om samen te zijn met haar vriend.

Inhoudsopgave

Noa-Elise Luiten vriendin Dante Rigo

Noa-Elise Luiten is de vriendin van Dante Rigo. De twee zijn al jarenlang samen, waardoor Noa-Elise dan ook de tijden heeft meegemaakt toen Dante Rigo nog niet zo bekend was. De twee vormen sinds 5 oktober 2015 een stelletje. De twee houden ervan om te reizen op het moment dat de schema’s van allebei dat toelaten.

Terwijl Dante Rigo hard werkt aan zijn carrière als voetballer, zit Noa-Elise Luiten namelijk ook niet stil. Zij zat vroeger op het Pleincollege Sint-Joris en studeert momenteel aan Fontys. Welke opleiding ze daar doet, is niet bekend.

Dante Rigo speler PSV

Dante Rigo timmert hard aan zijn carrière als voetballer. De middenvelder is oorspronkelijk afkomstig uit België, maar woont al een tijdje in Nederland. Sinds 2007 speelt hij in de jeugdopleiding van PSV, nadat hij daarvoor al bij verschillende clubs uit België heeft gespeeld.

Dante Rigo behoort tot één van de grootste talenten van PSV en wordt ook in België nauwlettend in de gaten gehouden. Zo speelde hij al voor verschillende jeugdelftallen van zijn vaderland en lijkt het slechts een kwestie van tijd totdat hij volledig doorbreekt.

Noa-Elise Luiten is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Noa-elise (@noaaelise) op