Spelersvrouw.nl

Nina Weiss, nieuwe vriendin van Manuel Neuer

Nina Weiss nieuwe vriendin van Manuel Neuer

Manuel Neuer leek oud te gaan worden met Kathrin Gilch, maar hun relatie liep in 2014 op de klippen. In 2015 presenteerde de doelman van het Duitse nationale elftal zijn nieuwe vriendin Nina Weiss.

In november 2015 verscheen Neuer voor het eerst met de mooie blondine Nina Weiss op de rode loper bij een gala voor de Aidsstichting, georganiseerd door de vader van Nina. De tortelduifjes waren eerder al wel samen gespot op het bekende Oktoberfest van FC Bayern, maar wilden toen hun relatie nog niet bevestigen. Sindsdien gaat ze trouw mee naar zijn wedstrijden en schittert ze op de tribune met haar mooie glimlach.

Nina komt uit Berlijn en studeert nog aan de Hogeschool voor Wetenschap en Recht. Ze zouden elkaar in 2014 hebben leren kennen bij de productie van Manuel Neuer’s wassen beeld voor Madame Tussauds. ,,We hebben samen de ogen uitgezocht”, vertelde de blonde doelman. Tot dusverre wilden ze echter geen interviews over hun fonkelende liefde geven.

Vriendin Manuel Neuer: Nina Weiss

Hij was op dat moment officieel nog getrouwd met Kathrin Gilch, met wie hij in totaal vijf jaar samen was. Na de ontmoeting met de knappe Nina ging Kathrin nog wel met de doelman mee naar Brazilië voor het WK, maar enkele maanden later bleek hun liefde echt over. De kapster maakte in november op nogal formele wijze bekend dat ze ‘gescheiden was van de Heer Neuer’ en dat alles nu publiekelijk bevestigd is. Verdere details zou Gilch niet mogen geven, omdat ze volgens Bild overeenkwamen dat Manuel Neuer haar maandelijks een financiële bijdrage zou overmaken in ruil voor geheimhouding over hun breuk. Het lijkt er echter sterk op dat Nina Weiss een rol heeft gespeeld in het gestrande huwelijk.

Manuel Neuer groeide op in Gelsenkirchen en maakte de overstap van Schalke ‘04 naar FC Bayern München. In 2016 besloot hij zijn contract te verlengen tot medio 2021, wat hem ook een verbeterd salaris oplevert. Manuel en Nina kunnen de komende jaren jaarlijks circa 15 miljoen euro op hun bankrekening verwachten. De sluitpost wordt regelmatig de beste doelman van de wereld genoemd.