Spelersvrouw.nl

Nikky Veenstra is de vriendin van Ryan Thomas

Nikky Veenstra vriendin Ryan Thomas

Nikky Veenstra is de vriendin van Ryan Thomas. Nikky is al jarenlang de vriendin van Ryan Thomas en ook de moeder van zijn twee kindje. Eind 2017 beviel Nikky van haar eerste kindje. Sindsdien zijn Ryan en zij de trotse ouders van Lily Mae. En in januari 2021 werd hun tweede dochter geboren. Olivia Rose is de de naam.

Inhoudsopgave

Nikky Veenstra vriendin Ryan Thomas

Nikky Veenstra is de vriendin van Ryan Thomas. Nikky is afkomstig uit Emmen en studeerde Small Business en Retail Management aan het HBO. Sinds 2015 ging de carrière van Ryan Thomas ineens in een stroomversnelling. Daar had hij zelf echter een goede reden voor. “Er verandert niet eens zo gek veel als je een relatie hebt, de playstation staat nog regelmatig aan. Maar als je je goed voelt, speel je ook lekker. En dat is de laatste tijd het geval”, vertelde de Nieuw-Zeelander toentertijd aan De Stentor.

Thomas is ook al tijdenlang bezig met de Nederlandse taal, iets wat hij in 2015 toch nog wel lastig vond. “Mijn Nederlands wordt snel beter. Jullie hebben alleen een paar letters waar wij moeite mee hebben. Het ergste is de g. Dat is lastig, want mijn vriendin komt uit Groningen.”

© Instagram

Dochters Ryan Thomas

Ryan Thomas is sinds eind 2017 de trotse vader van een dochtertje. Op 24 december 2017 beviel Nikky van Lily Mae. En in januari 2021 beviel Nikky van een tweede dochter genaamd Olivia Rose Thomas. Sindsdien zijn de twee in de wolken en dat heeft ook gevolgen voor de carrière van Thomas. “Mijn leven is veranderd. Bij alles wat je doet, staat zij voorop. ’s Nachts word ik vaker wakker omdat ik zeker wil weten dat ze er goed bij ligt. Dat gaat steeds beter. Eigenlijk is het een heel chille baby. Net als papa zeg maar.”

Mede door de geboorte van zijn dochter koos Ryan Thomas in de zomer van 2018 niet voor een transfer naar het buitenland. “Een club kan me tien miljoen per jaar bieden, maar een goed gevoel is voor mij belangrijker. En als dat gevoel niet goed is, doe ik dat niet. Geld kan me op dit moment niet schelen”, aldus Thomas, die koos voor een transfer naar PSV. Inmiddels is de Nieuw-Zeelander weer terug bij zijn oude club PEC Zwolle waar hij sinds zijn terugkomst twee wedstrijden voor heeft gespeeld.

Nikky Veenstra is te volgen via Instagram.

© Instagram