Spelersvrouw.nl

Niek van Venrooij vriend van Anouk Vetter

Niek van Venrooij is de vriend van Anouk Vetter, een Nederlandse atlete die zich vooral richt op de meerkamp. Niek is zelf ook talentvol sporter: hij is professioneel roeier.

Niek van Venrooij vriend Anouk Vetter

Niek van Venrooij woont tegenwoordig in Amsterdam, maar heeft gestudeerd op het HAN Nijmegen/Arnhem (sportlerarenopleiding) en daarna in Maastricht (masters degree in human movement sciences).

Sinds 2017 verdient hij zijn brood als fulltime roeier namens Okeanos Amsterdam. Verder is Niek van Venrooij parttime researcher namens de HAN Nijmegen/Arnhem, waar hij dus ook heeft gestudeerd, en is hij eigenaar van Fyziek, waarmee hij zich richt op personal training en public speaking.

We kunnen dus gerust stellen dat de vriend van Anouk Vetter een bezige bij is. De liefde tussen hen is overigens nog tamelijk pril: Niek en Anouk zijn sinds eind augustus 2018 officieel een setje.

Anouk Vetter succesvol meerkampster

Anouk Vetter is een in Amsterdam geboren atlete met de meerkamp als haar specialiteit. Ook individuele sporten als speerwerpen, verspringen en hordelopen beheerst de blondine uitstekend.

In 2016 kroonde Anouk zich als de eerste Nederlandse atlete ooit tot Europees Kampioen op de zevenkamp, uitgerekend in haar geboortestad Amsterdam. Een jaar later pakte ze ook nog eens brons op de Wereldkampioenschappen, door een nationaal record van 6636 punten te pakken op de zevenkamp. Anouk Vetter heeft één keer meegedaan aan de Olympische Spelen: ze eindigde als tiende op de zevenkamp.

Sinds kort vertoond Anouk dus haar kunsten onder toeziend oog van vriend Niek van Venrooij. Een uiterst sportief en getalenteerd liefdesduo!

Dit bericht bekijken op Instagram

📣 It’s official! Vanaf vandaag ben ik AA Drink ambassador! Trots op dit partnership met @aadrinksport !🤩 #fuelyoursport #aadrink #atletiek

Een bericht gedeeld door ANOUK. (@anoukvetter) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🌅🧡🚣

Een bericht gedeeld door Niek van Venrooij (@niekerdanniek) op