Spelersvrouw.nl

Niek Haafkes vriend van Ellen Jansen

Niek Haafkes vriend Ellen Jansen

Niek Haafkes is de vriend van Ellen Jansen, speelster van de vrouwenploeg van Oranje en van Ajax. De twee zijn al zeker zes jaar samen en stapelgek op elkaar. En nu is Ellen ook nog eens een Oranjeleeuwin!

Inhoudsopgave

Niek Haafkes vriend Ellen Jansen

Niek Haafkes is geboren in de regio Tilburg. Het is dan ook geen verrassing dat hij zijn opleiding volgde op het Fontys Hogeschool in die stad. Niek deed er de opleiding Sport, Economie & Communicatie.  Na het afstuderen in 2012 ging de goedlachse Brabander gelijk aan de slag in de social media- en marketingcommunicatie van de voetbalnieuwswebsite VoetbalPrimeur.nl.

Dat deed Niek echter slechts één jaar: daarna richtte hij zijn bedrijf BN Media op. Met BN Media stond hij aan de wieg van een tal voetbalnieuwswebsites, waarmee hij tegenwoordig in totaal miljoenen pageviews per maand haalt. In de stal van BN Media horen onder meer de websites Twentefans.nl, FeyenoordPings.nl, PSVFans.nl en FeanOnline.nl. Duidelijk is dat Niek net als vriendin Ellen Jansen dus voetbal ademt, en er dagelijks mee bezig is.

© Instagram

Niek Haafkes en Ellen Jansen samen op vakantie

De tortelduifjes vieren hun liefde graag met reisjes naar de mooiste plekken die de wereld te bieden heeft. Zo bezochten ze naast de ‘standaard’ vakantieoorden als Spanje, Italië en Griekenland ook al samen Dubai en New York. Verder bezoeken ze graag samen grote voetbalwedstrijden: onder meer het Etihad Stadium (Manchester City) en Anfield (Liverpool) kunnen al afgestreept worden.

Ellen Jansen speelster Oranje Leeuwinnen en Ajax

Ellen Jansen is geboren en getogen in het land der Tukkers. Ze komt uit Markelo, volgde de jeugdopleiding van FC Twente en speelde daar ook jarenlang, tot ze in 2018 overstapte naar Ajax.

Ze behoort sinds 2010 al traditiegetrouw tot de selectie van het Nederlands vrouwenelftal en zal er tijdens het WK 2019 in Frankrijk dan ook zeker bij zijn. De kans is groot dat we op de tribune een apetrotse Niek Haafkes gaan aantreffen. Want naast voetballiefhebber is hij natuurlijk ook een Ellen-liefhebber!