Spelersvrouw.nl

Nermina Mekic, de wulpse playmate van Erik Pieters

Nermina Mekic vriendin Erik Pieters

Het was even zoeken, maar het wachten is beloond. Erik Pieters, het backje dat vroeger bij FC Utrecht en PSV speelde, heeft een absolute topper gescoord tussen de lakens. De verdediger doet het tegenwoordig met de wulpse Nermina Mekic, een van origine Joegoslavisch model (al ziet ze het poseren zelf als hobby) dat geen bezwaar heeft om met weinig verhullende kleding te poseren.

Mekic is geboren in Sarajevo in 1990, maar woont tegenwoordig in Nijmegen, als ze tenminste niet bij de stopper van Stoke City te vinden is. Dat ze model is, zal u niet verbazen, maar daarnaast schijnt het Bosnische meisje ook te kunnen zingen, dansen en liedjes te schrijven.

In 2012 nam ze deel aan de missverkiezing in de provincie Gelderland, waar ze de tweede plek behaalde. Nermina verhuisde op jonge leeftijd naar Nederland en studeert Rechten aan de Universiteit. Qua mannen zegt ze vooral het innerlijk belangrijk te vinden.

Inhoudsopgave

Vriendin Erik Pieters: Nermina Mekic

Nermina Mekic Erik Pieters vriendin (2)

,,Ik geef niet om het uiterlijk van de man, het gaat om zijn karakter.” Prachtige zoete woordjes, alleen lijken die juist in het geval van haar vriend Erik Pieters niet zo op te gaan. Hij is volgens zijn ex-vriendin Sabrina Smits (een blonde schone uit Eindhoven) een notoire vreemdganger. ,,Erachter komen dat je vriend 80% van de tijd dat je samen was vreemdging met je beste vriendin. Well, fuck me, I feel great“, twitterde ze in de zomer van 2013. Diezelfde Pieters werd bovendien gespot in een Braziliaanse discotheek na de beruchte interland van Oranje, waar meer spelers het wel erg intiem en gezellig hadden met de lokale schoonheden.

Pieters was ook enige tijd vrijgezel, maar lijkt anno 2014 helemaal gevallen te zijn voor de charmes van zijn vriendin Nermina Mekic. Op hun Instagram plaatsen ze met grote regelmaat zwoele kiekjes. Nu zijn de plaatjes van Nermina zonder Erik ook prima voer voor uw ogen.

Nermina Mekic vriendin Erik Pieters close up