Spelersvrouw.nl

Natalia Leteri vriendin van Jorginho

Natalia Leteri is de vriendin van Jorginho, een Italiaanse voetballer van Chelsea FC. Hij speelt zijn interlands voor Italië, maar is eigenlijk geboren in Brazilië. Omdat hij een ook een Italiaans paspoort heeft, mag hij uitkomen voor dit land.

Inhoudsopgave

Natalia Leteri vriendin Jorginho

Jorginho is in december 1991 in Santa Catarina, in Brazilië. De passie voor voetbal kwam niet van een onbekende, want zijn moeder is ook voetbalster geweest op een aardig niveau.

Zijn vader spreekt hij niet meer; die ging er toen Jorginho nog erg jong was plots vandoor, en liet zijn vrouw en zoon zonder geld achter. Hij heeft dus zeker geen makkelijk jeugd gehad, des ter knapper wat de middenvelder bereikt heeft.

Jorginho kende een zware jeugd in Brazilië en Italië

Daarom besloot moederlief haar ouders te contacteren voor advies: zij stelden voor dat zij en zoon Jorginho (toen 6 jaar jong) naar hen toekomen in Italië.

En zo geschiedde; ze vertrokken er nooit meer, en een behoorlijk aantal jaren vond Jorginho er met Natalia Leteri de liefde van zijn leven.

Jorginho en vriendin Natalia Leteri hebben twee kinderen

Via Hellas Verona belandde de kleine middenvelder in 2014 bij SSC Napoli, dat hem vier jaar later voor zo’n 60 miljoen euro verkocht aan Chelsea.

Derhalve wonen Jorginho en zijn vriendin Natalia Leteri inmiddels in Londen, de hoofdstad van Engeland. Ze hebben samen ook al een zoontje, genaamd Vitor, en een dochtertje, Alicia.

De carrière van Jorginho

Hij speelt sinds 14 juli 2018 bij Chelsea. De club uit Engeland betaalde 57,50 miljoen voor de defensieve middenvelder. Maurizio Sarri, haalde de Italiaan naar Londen. Roman Abramovitsj, was toen nog eigenaar van de club. Bij Chelsea speelt Jorginho samen met Christian Pulisic, Hakim Ziyech, Kai Havertz en Mason Mount.

Het liefdesleven van Jorginho op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Twitter.