Spelersvrouw.nl

Naomi Veltman, de vrouw van Joël Veltman

Naomi vriendin van Joel Veltman

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 1 december 2013

Laatst Geüpdatet: 6 september 2023

Naomi mag zich inmiddels de ‘vrouw’ noemen van oud-Ajaxcied Joël Veltman. De twee hebben al jarenlang een relatie, ze zijn in 2016 getrouwd. Naomi en Joël hebben samen twee kinderen. Sienna en Harley zijn de dochters van het stel. Sienna, werd geboren in februari 2018. Harley, kwam op 2 juli 2022 ter wereld. Veltman heeft het voorrecht om een relatie te hebben met een intelligente en zelfbewuste vrouw. De tortelduifjes ontmoetten elkaar via een gemeenschappelijke vriend.

Naomi, is goed is bevriend met Laura Benschop, de vriendin van Davy Klaassen. Ze heeft contact met meer vrouwen van voetballers. Naomi zal ook goed bevriend zijn met Candy-Rae Fleur, de vriendin van Daley Blind.

Toen Veltman nog bij Ajax speelde, studeerde Naomi Rechten aan de Universiteit. Ze vond de studie ‘Rechten’ erg interessant. Zij, zorgt op dit moment voor de kinderen. Ook zie we haar regelmatig bij voetbalwedstrijden van haar man. Naomi is zeker een fanatiek supporter. Ze deelt regelmatig foto’s op haar Instagram-account.

Inhoudsopgave

Het leven van Naomi Veltman

Is je leven anders geworden door de doorbraak van Joël?

,,Mijn leven is niet veranderd, behalve dat ik nu bijna elke dag de krant opensla en een foto zie van hem. Ik vind het voor hem heel erg leuk. Ik weet dat dit is wat hij wil en het bovendien hetgeen is waarvoor hij jarenlang heel hard heeft gewerkt. Ik ben alleen maar ontzettend trots op hem.”

Hoe kijk je tegen het begrip ‘spelersvrouw’ aan? Is een sterke vrouw belangrijk voor een voetballer?

,,Het begrip ‘spelersvrouw’ vind ik negatief klinken. Er wordt altijd zo clichématig naar gekeken. Ik ben in ieder geval totaal niet iemand die de ambitie heeft om thuis te zitten en mijn hand op te houden. Ik vind het super belangrijk voor mijzelf om een eigen carrière te hebben en te zorgen dat ik een eigen leven opbouw. Mijn moeder is daarin mijn grootste voorbeeld: zij heeft altijd op haar eigen benen kunnen staan omdat zij haar eigen carrière had.”

Hij geldt als één van de grootste verdedigende talenten van ons land: Joël Veltman. Spelersvrouw.nl zocht en vond de sterke vrouw die aan zijn zijde staat. Graag stellen we u voor aan Naomi Hagenstein, de vriendin van Joël Veltman. Naomi is bepaald niet uit het golddiggers-hout gesneden.

Veltman heeft het voorrecht om een relatie te hebben met een intelligente en zelfbewuste vrouw. De tortelduifjes ontmoetten elkaar via een gemeenschappelijke vriend. Sindsdien is het dik aan tussen de Ajacied en ZGeen voetbaltijdschrift of krant is open te slaan of Joël Veltman komt aan bod. Spelersvrouw.nl belicht daarom juist zijn mooie vriendin en sprak exclusief met haar over de doorbraak van Joël en haar eigen carrière en ambitie.

Je studeert rechten. Wat heeft je bewogen om juist deze studie te kiezen en wat is je ambitie?

,,De studie Rechten leek mij erg interessant. Nadat ik mijn keuze had gemaakt bleek dat het mij erg goed lag. Het is mijn ambitie is om rechter te worden, maar op welk rechtsgebied ik dat wil zijn ben ik nog niet helemaal uit.”

Naomi, de vriendin van Joël Veltman

Is je leven anders geworden door de doorbraak van Joël?

,,Mijn leven is niet veranderd, behalve dat ik nu bijna elke dag de krant opensla en een foto zie van hem. Ik vind het voor hem heel erg leuk. Ik weet dat dit is wat hij wil en het bovendien hetgeen is waarvoor hij jarenlang heel hard heeft gewerkt. Ik ben alleen maar ontzettend trots op hem.”

Hoe kijk je tegen het begrip ‘spelersvrouw’ aan? Is een sterke vrouw belangrijk voor een voetballer?

,,Het begrip ‘spelersvrouw’ vind ik negatief klinken. Er wordt altijd zo clichématig naar gekeken. Ik ben in ieder geval totaal niet iemand die de ambitie heeft om thuis te zitten en mijn hand op te houden. Ik vind het super belangrijk voor mijzelf om een eigen carrière te hebben en te zorgen dat ik een eigen leven opbouw. Mijn moeder is daarin mijn grootste voorbeeld: zij heeft altijd op haar eigen benen kunnen staan omdat zij haar eigen carrière had.”

Joel Veltman en vriendin Naomi Disney

De voetbalcarrière van Joël Veltman

Joël Veltman begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Ajax. Vanaf 2001 tot 2011 speelde hij in de jeugdopleiding van de Amsterdamse voetbalclub. Op 1 juli 2011 maakte hij de overstap naar Jong Ajax. Eén jaar later mocht hij meedoen met het eerste elftal van de club.

De verdediger speelde in totaal 246 wedstrijden voor Ajax, hierin wist de man van Naomi 10 keer te scoren en gaf hij 16 assist. Bij Ajax speelde de man van Naomi samen met Nico Tagliafico, Jurriën Timber, Lisandro Martínez, Ryan Gravenberch, Donny van de Beek, David Neres en Hakim Ziyech.

De centrale verdediger maakte op 29 juli 2020 de overstap naar Brighton dat uitkomt in de Engelse Premier League. De man van Naomi speelt hier samen met Kaoru Mitoma, Leandro Trossard en Moisés Caicedo.

De interlandcarrière van Joël Veltman

Voordat hij zijn eerste interland speelde, was Naomi al de vriendin van Joël Veltman. Het stel is inmiddels al jaren getrouwd. Joël maakte zijn debuut op 19 november 2013 in een wedstrijd tegen Colombia. In totaal kwam hij tot 28 interlands, hierin wist de verdediger twee keer te scoren. De debuutwedstrijd van Veltman eindigde in 0-0. Kevin Strootman, Siem de Jong, Stijn Schaars en Memphis Depay waren enkele andere basisspelers die wedstrijd.

Het liefdesleven van Joël Veltman op de voet volgen? Volg ons dan op Instagram en Facebook.

5 comments