Spelersvrouw.nl

Naiara Fernanda Santos is de vrouw van Diego Carlos

Naiara Fernanda Santos is de vrouw van Diego Carlos

Naiara Fernanada Santos is de vrouw van Diego Carlos. Samen hebben ze op dit moment twee kinderen; Davi (jongen) en Alice (meisje). Davi was hun eerste kindje, Alice werd enkele jaren later geboren. Op 1 juli 2022 verruilde de Braziliaan Sevilla FC voor Aston Villa. De Engelse club betaalde hier 31 miljoen euro voor. Kort nadat de transfer rond was, kochten ze een villa in Engeland. Hier woont het gezin nu, ze lijken te genieten van alle luxe.

Inhoudsopgave

Alles over Naiara Fernanda Santos

Naiara Fernanda Santos is de vrouw van Diego Carlos. Ze trouwde in 2017. Vanaf 2014 is het bekend dat ze een relatie hebben. Dit deelde Naiara namelijk op haar Instagram-account. In het dagelijks leven lijkt ze te zorgen voor de kinderen. Haar man verdient namelijk meer dan genoeg geld om rustig van te leven. Naar schatting verdient hij 5,5 miljoen pond per jaar. Ze lijkt dol te zijn op autorijden, dit zien we op de Instagram van haar vriend.

Naast dat ze voor de kinderen zorgt, is ze erg gelovig. Voor het eten bidt het gezin Santos.

De jeugd van Diego Carlos

Diego Carlos is geboren op 15 maart 1993 in São Paulo, Brazilië. Hij groeide op in een sloppenwijk in Barra Bonita. Zijn ouders hadden het niet breed. Vroeger, voetbalde hij veel met zijn vriendjes op straat.

Toen scouts zijn talent op merkte, mocht Diego Carlos een aantal keer meelopen met de jeugd van Desportivo Brasil Ltda. Diego Carlos, beviel hier zo goed dat hij mocht bleven. Tot de onder 20 kwam de man van Naiara Fernanda Santos uit voor deze club.

Op 1 januari 2013 maakte hij de overstap naar FC São Paulo B, een andere voetbalclub uit Brazilië. Vanaf 1 januari 2013 tot  1 juli 2014 speelde hij bij verschillende Braziliaanse club. Op 3 juli 2014 maakte hij de overstap naar GD Estoril Praia.

Enkele maanden later werd Diego Carlos alweer verhuurd aan FC Porto. Daar kwam de verdediger op 20 juni 2015 van terug. Na een jaar in Portugal te hebben gespeeld, maakte hij de overstap naar FC Nantes. Deze club betaalde 1.300.000 euro voor hem.

Diego Carlos speelde in totaal 3 seizoenen voor de Spaanse club. Isco, Alex Telles, Alejandro Gomez en Ivan Rakitic waren ploeggenoten van de Braziliaan.

Op 1 juli 2022 maakte Diego Carlos de overstap naar Aston Villa. De Engelse club betaalde 31 miljoen voor de Braziliaanse verdediger. Diego Carlos woont met zijn gezin in Birmingham, hier voetbalt hij op dit moment ook. Bij Aston Villa kan de verdediger het goed vinden met landgenoot Philippe Coutinho.

Ook met Leon Bailey en Ashley Young lijkt hij een goede band te hebben. Naiara Fernanda Santos, Diego Carlos en hun twee kinderen zitten helemaal op hun plek in Birmingham.

Diego Carlos: vermogen en salaris

Diego Carlos verdient volgens verschillende bronnen 5.200.000 pond per jaar. Met de wisselkoers van dit moment, staat dit gelijk aan  6.060.000 euro. Met een geschat vermogen van 15 miljoen euro is Diego Carlos echt mega rijk.

Wil je alles weten over Diego Carlos en zijn gezin? Volg ons dan op Instagram en Facebook.