Spelersvrouw.nl

Wauw! Dit is de bloedmooie vrouw van Moussa Diaby

Dit is de bloedmooie vrouw van Moussa Diaby

Moussa Diaby, is getrouwd met de prachtige Hawadkt. Zij heeft op haar Instagram-account ruim 85.000 volgers.

Op dit moment speelt Moussa Diaby de sterren van de hemel bij zijn club Bayer 04 Leverkusen. Samen met Florian Wirtz behoort hij tot de sterspelers van het team.

Moussa, lijkt goed in zijn vel te zitten. Hij is gelukkig in de liefde, speelt een goed seizoen bij Bayer 04 Leverkusen en kan komende zomer een transfer maken naar een Europese topclub.

Hawadkt is de vrouw van Moussa Diaby
© Instagram @hawa.dkt

Inhoudsopgave

Hawadkt is de vrouw van Moussa Diaby

Hawadkt is de knappe vrouw van Bayer 04 Leverkusen-speler Moussa Diaby. Ze hebben al een relatie sinds hun tienerjaren. Het stel heeft samen een zoon. Het gezin deelt regelmatig een foto op Instagram. Ze zijn dolgelukkig met elkaar.

Streng gelovig 

Moussa Diaby en zijn vrouw zijn streng gelovig. Ze geloven in de Islam, elk jaar doen ze mee aan de Ramadan. Ook als de Fransman moet voetballen eet hij alleen voor zonsopgang en na  zonsopgang. De prestaties op het veld worden er zeker niet minder op.

Hun zoon

Hadwadkt en Moussa zijn dolgelukkig met hun zoon. Begin 2020 kwam hij ter wereld. In het dagelijks leven zorgt Hadwadkt voor hun zoon, ook runt ze een eigen bedrijf. De vrouw van Moussa Diaby is een drukbezet vrouw.

Moussa Diaby speelt de sterren van de hemel bij Bayer 04 Leverkusen

Dit seizoen is de Franse aanvaller één van de belangrijkste spelers. Hij maakt veel doelpunten en staat in de belangstelling van verschillende Europese topclubs.

Zelf verwachten we dat hij de overstap maakt naar de Premier League. Ongetwijfeld, zullen zijn vrouw en zijn zoon met hem mee verhuizen, wanneer de aanvaller de stap maakt naar Engeland. 

Frans international 

Op 1 september 2021 maakte Moussa Diaby zijn debuut voor de Franse nationale ploeg. Op die datum speelde zij een WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bosnië Herzegovina.

De wedstrijd eindigde in 1-1. Griezmann, scoorde het enige doelpunt voor de Fransen. Ook kreeg Koundé in de 51e minuut een rode kaart.  In de 90e minuut mocht Diaby zijn debuut maken, Kylian Mbappé verliet het veld.