Spelersvrouw.nl

Monica Geuze ex-vriendin van Lars Veldwijk

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 15 november 2019

Laatst Geüpdatet: 18 maart 2023

Monica Geuze is de ex-vriendin van Lars Veldwijk, speler van voetbalclub Sparta Rotterdam. Monica is als vlogster, Youtubester en presentatrice een landelijke bekendheid geworden. Eerder had ze al een relatie met rapper Lil’ Kleine, waar Veldwijk zelfs een kindje kreeg met zijn ex Kelly Loef. Monica en Lars maakten op 15 november 2019 bekend uit elkaar te gaan.

Inhoudsopgave

Monica Geuze ex-vriendin Lars Veldwijk

Monica Geuze is in 1985 geboren in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze volgde de opleiding Theaterhavo in Rotterdam en dook daarna nog in de boeken op het Develstein College in Zwijndrecht, het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam en volwassenenonderwijs in Amsterdam, maar haar grote droom bleef de acteerwereld.

© Instagram

Monica Geuze presentatrice Love Island

Daarin belandde ze uiteindelijk via Youtube. Monica was te zien in meerdere videoclips en heeft zelfs een tijdje zelf als DJ gewerkt. Tegenwoordig heeft de knappe brunette een eigen Youtube-kanaal, dat in januari 2018 de mijlpaal van 400.000 abonnees bereikte.

Op de tv was ze te zien in onder meer Kroongetuige en Van der Vorst ziet Sterren, in 2019 kreeg ze haar eerste echte presentatiebaan: ze werd het gezicht van Love Island, een reality-serie op Videoland.

Monica Geuze had een relatie met Lil’ Kleine

Monica is jarenlang samen geweest met de rapper Lil’ Kleine, maar die relatie ging ook met enige regelmaat weer uit. De definitieve breuk volgde in 2016.

Twee jaar later verloor ze haar hart aan voetballer Lars Veldwijk, van wie ze al vrij snel een dochter kreeg. Lars had al een zoontje genaamd Mason (2015), uit een eerdere relatie met Kelly Loef.

Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar

Op 15 november 2019 maakte Monica de breuk met Lars wereldkundig. “Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan”, schreef ze.

Lars Veldwijk ex-speler Sparta Rotterdam

Lars Veldwijk begon zijn carrière als profvoetballer in 2010 bij FC Volendam. Daarna kwam hij nog uit voor onder meer FC Utrecht, FC Dordrecht, Excelsior, PEC Zwolle, FC Groningen en sinds de zomer van 2018 Sparta Rotterdam.

Sinds 2016 speelt Veldwijk zijn interlands voor Zuid-Afrika, waar zijn vader is geboren. Een nieuwe liefde vond hij nog niet.