Spelersvrouw.nl

Miss Frankrijk Alicia Aylies is de vriendin van sterspeler Kylian Mbappé

De Fransman Kylian Mbappé Lottin is een sterspeler die vaak op het veld staat als centrumspits of vleugelspeler. In juli 2018 verruilde hij AS Monaco voor Paris Saint-Germain en hij debuteerde in 2017 in het Frans voetbalelftal. Mbappé heeft een relatie met de knappe Alicia Aylies. Dit is Kylian Mbappé in een notendop.

Inhoudsopgave

De jongste 

De voetbalcarrière van Mbappé begon bij de jeugdopleiding van AS Bondy. Daar debuteerde hij op zestienjarige leeftijd in de Ligue 1. Daarmee was hij de jongste debutant. Later in 2016 nam Mbappé weer een record af. Hij was namelijk de jongste doelpuntenmaker ooit van Monaco. Hij groeide dan ook snel uit als basisspeler van Monaco. Zijn Europees debuut kwam later dat jaar tegen Bayer 04 Leverkussen. Monaco werd in het seizoen van 2016.17 Frans landskampioen met Mbappé als basisspeler. Mbappé droeg bij aan het kampioenschap met vijftien doelpunten. Tijdens de Champions League was Mbappé ook van groot belang aangezien hij zes doelpunten heeft gemaakt. Hij scoorde zijn eerste doelpunt tegen Manchester City, waardoor de club was uitgeschakeld. Monaco redde het toen tot de halve finale maar werd toen ingemaakt door Juventus. 

Terug naar Parijs

Mbappé ging in 2017 weer terug naar zijn geboortestad, Parijs. Hij werd daar namelijk verhuurd aan Paris Saint-Germain voor een jaar. In zijn eerste wedstrijd voor de club bekroond hij ook meteen zijn eerste doelpunt. Vier dagen later scoorde hij ook nog eens zijn eerste Europese doelpunt. Mbappe1 won de titel in Parijs, Coupe de France. Mbappé kreeg tijdens het tweede seizoen het rugnummer 7 toegekend. Hij was toen ook de belangrijkste aanvalskracht van Parijs. En hoe heeft hij dat bewezen? Door meer doelpunter erin te jassen dan Franse competities die hij heeft gespeeld. Hij was dus zeker de topscoorder van de Franse competitie. In 2018 waren zijn prestaties beloond met de Kopa Thropy. Dat is de prijs voor de beste speler on de 21. Mbappé werd in 2019 voor de derde keer kampioen van Frankrijk, topscoorder én Speler van het Seizoen. Mbappé werd ook nog een later de jongste speler die vijftien doelpunten heeft gescoord in de Champions League. 

Fantastic four

Samen met drie andere aanvallers van Paris Saint-Germain is Mbappé onderdeel van de ‘fanastic four’. Het is een bijnaam die de fans aan het viertal hebben gegeven vanwege hun goede spel. Maar Mbappé vindt de bijnaam zelf niet zo leuk. “We weten dat we hele goede spelers hebben, maar dit hele ‘Fantastic Four’-gedoe, dat alles, het is niet ons ding. We willen het team helpen om te winnen, we willen trofeeën winnen en we laten superlatieven achter die gebruikt worden om ons te beschrijven. aan iemand anders” zei Mbappé tegen Canal Plus

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaaylies)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Alicia Aylies (@aliciaaylies)

Relatie met Miss Frankrijk 

Mbappé heeft niet alleen veel titels en prijzen weten binnen te slepen, hij heeft er ook een mooie vriendin aan over gehouden. Mbappé heeft een relatie met de knappe Alicia Aylies. Hij houdt wel graag zijn liefdesleven uit de spotlights maar zijn vriendin houdt er wel van. Ze is namelijk model en heeft ook meegedaan aan de verkiezing voor Miss Universe voor Frankrijk in 2017. Die titel heeft zij echter helaas niet weten te winnen. Ze mag zich wel influencer noemen dankzij haar honderd duizenden volgers. Vriendin Alicia heeft rechten gestudeerd. Er gaan al geruchten sinds 2018 dat het koppel een relatie zou hebben omdat ze geregeld werd gespot op de tribune als haar vriend Kylian Mbappe moest voetballen. 

Salaris en vermogen Kylian Mbappé

Alicia Aylies heeft in ieder geval een zeer goed verdienende voetballer aan de haak geslagen. De Fransman zou naar verluidt meer dan 20 miljoen euro per jaar salaris verdienen bij Paris Saint Germain. Daar komen nog bonussen en sponsordeals bij. Zodoende kunnen we stellen dat Mbappe een enorm vermogen heeft en binnen enkele jaren waarschijnlijk de 100 miljoen aan vermogen zal gaan aantikken. In 2022 heeft hij een nieuw contract getekend. Momenteel heeft hij een salaris van 50 miljoen euro per jaar. Hij kreeg een tekenbonus van 130 miljoen euro. Denk je dat dit alles is? Dan heb je het mis. Kylian Mbappé heeft samenwerking met verschillende bedrijven. Nike, is hier een goed voorbeeld van. Momenteel heeft hij een vermogen van 250 miljoen euro. Niet slecht voor een 23-jarige.