Spelersvrouw.nl

Mirjam Stolze vriendin van Stef Brandsen

Mirjam Stolze is de vriendin van Stef Brandsen, een Nederlandse langebaanschaatser die uitkomt voor Team IKO. Ze hebben sinds april 2019 een relatie.

Inhoudsopgave

Mirjam Stolze vriendin Stef Brandsen

Mirjam Stolze is geboren en getogen in De Lier, een plaats in de provincie Zuid-Holland. Ze ging naar het Segbroek College, iets verderop in Den Haag, en volgde daarna de opleiding Apothekersassistent niveau 4.

Inmiddels koos ze voor een andere richting: de opleiding tot Pedagogisch Medewerker op het ROC Mondriaan, ook in de Hofstad. Tijdens haar tijd als scholier verdiende de knappe brunette haar centjes als medewerkster bij Holstein Flowers.

Ook Mirjam Stolze schaatser

Net als vriend Stef Brandsen bindt ook Mirjam Stolze graag de ijzers onder. Ze is namelijk schaatsster van het OM Speedskatingteam (Team OSMT).

Stef Brandsen langebaanschaatser

Onlangs werd Stef Brandsen, geboren in Woerden, gepresenteerd bij Team IKO. In het verleden behaalde hij meerdere kampioenschappen in de junioren, en dus blijft hij jagen op zijn grote doel: “Toen ik 8 jaar was zei ik al dat ik naar de Olympische Spelen wilde, en deze visie heb ik nog steeds”, vertelt Stef in zijn Sport Talentboek.

Naast het schaatsen volgt Stef ook de opleiding Sport en Bewegingscoördinator. Net als vriendin Mirjam Stolze duikt hij dus regelmatig in de boeken, én is hij vaak op het ijs te vinden. Met de gemeenschappelijke interesses en bezigheden zit het dus alvast wel goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dinner with a nice view ☀️🍴

Een bericht gedeeld door Stef Brandsen (@stef_brandsen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🍔🥩🥤

Een bericht gedeeld door Stef Brandsen (@stef_brandsen) op