Spelersvrouw.nl

Mikky Kiemeney is zwanger van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney is zwanger van Frenkie de Jong.v1 (1)

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 3 juli 2023

Mikky Kiemeney is zwanger van Frenkie de Jong. Het stel is al sinds vorig jaar verloofd en gaat hun bruiloft met z’n 3e vieren. Of ze een jongen of een meisje krijgen is nog niet duidelijk. Dit wordt het eerste kind van het stel. Ze kregen al felicitaties van Sem Smit, Lionel Messi en Nadine Bamberger.

Frenkie de Jong wordt vader
© Instagram @frenkiedejong & @mikkykiemeney

Inhoudsopgave

Ze maakten het bekend op Instagram

Zondag 2 juli 2023 maakten Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong bekend dat ze zwanger was. In de video was te zien hoe gelukkig ze zijn. Aan haar buik te zien, lijkt Mikky al enkele maanden zwanger. Opvallend: het is niemand opgevallen. 

Jeugdliefdes Frenkie De Jong en Mikky
© Instagram @frenkiedejong & @mikkykiemeney

Jeugdliefdes 

Frenkie en Mikky zijn al sinds hun tienerjaren samen. Ze hebben elkaar ontmoet op school. Mikky was pas 16 jaar oud, Frenkie was 17 jaar. Hij zag zijn huidige verloofde op een schoolfoto, en was meteen verkocht. 8 jaar later zijn ze verloofd, voetbalt hij bij FC Barcelona en krijgen ze een kind. Mooier wordt het niet.

Het lijkt de afgelopen dagen wel de tijd van de liefde te zijn. Zo vroeg Matthijs de Ligt zijn vriendin AnneKee Molenaar ten huwelijk. Ook Davy Klaassen en Laura Benschop gaan trouwen.