Mikky Kiemeney, hockeybabe en vriendin van Frenkie de Jong

Hij is zeer talentvol voetballer, zij een groot hockeytalent. Ajacied Frenkie de Jong heeft een relatie met Mikky Kiemeney, die speelt voor HC Den Bosch.

Althans, als de relatie nog in tact is, want de laatste foto’s van het koppel samen dateren van begin 2016. Laten we echter van het positieve uitgaan. Juist omdat ze zo leuk zijn samen! Daarbij: hun levensverhaal loopt ook nog eens behoorlijk synchroon. Kijk naar Mikky Kiemeney, die als 17-jarige haar debuut mocht maken in het eerste team van het Ajax van de hockeywereld: hockeyclub Den Bosch. Mikky komt uit Hilvarenbeek, is blond en heeft prachtige blauwe ogen en een stralende lach. Op haar Instagram-profiel wemelt het van knappe zwoele foto’s van de mooie hockeybabe.

Frenkie de Jong heeft een relatie met Mikky Kiemeney

En dan Frenkie de Jong, afkomstig uit Arkel. Gold als hét talent in de jeugdopleiding en mocht zich verheugen op de belangstelling van zowel Ajax als PSV. Omdat de spelmaker een beter gevoel had bij de Amsterdammers na een gesprek met de clubleiding, verhuisde hij naar de hoofdstad. Daar voetbalde hij in eerste instantie vooral in Jong Ajax, maar inmiddels speelt hij ook geregeld in het eerste elftal van Ajax. De verhuizing naar Amsterdam werkt wel als een complicerende factor voor de relatie van Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney, zo vertelde de blondine in het Brabants Dagblad: ,,Het is soms lastig te combineren. Maar als we kunnen, dan gaan we naar elkaars wedstrijden kijken”.

Volgens zijn ouders is Frenkie de Jong wars van sterallures. Hij geneert zich om in een Mercedes van de autosponsor van Ajax te rijden en toen hij als kleine jongen bij een voetbaltoernooi een grote beker had gewonnen, wilde hij die liever niet aan zijn opa en oma laten zien, omdat hij zich geneerde. ,,Hij verdient veel, maar geeft geen reet uit”, vertelde zijn vader John. De talentvolle middenvelder heeft inmiddels een huis in Amsterdam-Zuid gekocht, naar verluidt met zijn vriendin. Maar of die dame in kwestie nog altijd Mikky Kiemeney is..?