Spelersvrouw.nl

Michelle Muntslag de vriendin van Aaron Meijers

Michelle Muntslag is de vriendin van Aaron Meijers, een voetballer van ADO Den Haag die het seizoen 2020/2021 wordt verhuurd aan Sparta Rotterdam. Eerder speelde de linksback al voor FC Volendam en RKC Waalwijk.

Inhoudsopgave

Michelle Muntslag vriendin Aaron Meijers

Michelle Muntslag en Aaron Meijers zijn al sinds 2013 een setje. Ze leerden elkaar kennen op Curaçao, vertelde Aaron al eens aan de website ADOFans.nl. “Ik was er op vakantie en Michelle liep daar stage. Ze reist graag, zoekt het avontuur graag op. Ze heeft ook altijd gezegd dat ze meegaat als ik naar het buitenland vertrek. Ik denk dat zij na zo’n stap ook echt niet meer terug wil!”

De vraag is echter of een transfer naar het buitenland er ooit nog gaat komen, want Meijers tekende in de zomer van 2020 (op 32-jarige leeftijd, dus in de herfst van zijn voetbalcarrière) bij Sparta in Rotterdam. Wel iets anders dan Den Haag, maar ‘het buitenland’ willen we het toch niet noemen.

Aaron Meijers speelde bij FC Volendam en RKC

Voordat Aaron Meijers, die in 1987 geboren is in Delft, bij ADO Den Haag belandde, speelde hij nog voor FC Volendam (jeugdopleiding, tot 2010) en RKC (2010-2012). Daarna werd hij bij ADO in ruim zeven jaar tijd een absolute publiekslieveling, maar toch koos hij in de zomer van 2020 dus voor Sparta.

Aaron Meijers door ADO Den Haag verhuurt aan Sparta

In het bijzijn van Aaron Meijers’ vriendin Michelle Muntslag presenteerde Sparta-directeur Henk van Stee hem op Het Kasteel. Destijds zei de beleidsbepaler over zijn nieuwste aanwinst: “Aaron stond al langer in onze belangstelling. Met ruim 400 wedstrijden in het betaalde voetbal in de benen, waarvan 300 in de Eredivisie, voegen we uiteraard ervaring toe aan onze selectie.”

“Daarnaast is Aaron ook iemand die zijn sporen al heeft verdiend en komend seizoen bij ons zich kan richten op de posities van linksback en linkermiddenvelder en daardoor de concurrentie vergroot in de selectie”, aldus Van Stee. Voor Aaron Meijers en zijn vriendin Michelle Muntslag hopen we dat ze ooit nog naar het buitenland kunnen verhuizen, maar eerst vlammen in Spangen!