Spelersvrouw.nl

Mia McClenaghan de vriendin van Reece James

Mia McClenaghan vriendin Reece James

Mia McClenaghan is de vriendin van Reece James. De voetballer van Chelsea en het Engelse nationale team heeft een blondje aan de haak geslagen, maar zéker geen dom blondje. Zijn vriendin Mia McClenaghan studeert namelijk Rechten!

Inhoudsopgave

Mia McClenaghan vriendin Reece James

Mia McClenaghan werd geboren in het stadje Chelmsford, op ongeveer 50 kilometer afstand van Londen. Al op jonge leeftijd werd duidelijk dat ze wel iets in haar mars had, en in 2018 ging ze aan de University of London studeren om een bachelor Rechtsgeleerdheid te scoren. De vriendin van Reece James is echter van alle markten thuis, want ze heeft óók al voor Lush Cosmetics gewerkt en vrijwilligerswerk gedaan voor McKenzie Friend, daarnaast is ze bij tijd en wijle interviewer voor Citizens Advice (een netwerk van 316 onafhankelijke liefdadigheidsinstellingen in het hele Verenigd Koninkrijk).

Reece James voetballer Chelsea én Engeland

Reece James zag op 8 december 1999 het levenslicht in Londen en verliet zijn moeders baarmoeder nog nét niet met bal. Op 6-jarige leeftijd werd hij opgenomen in de jeugdopleiding van Chelsea en daar bleek van meet af aan al dat hij over een flinke dot talent beschikte. In 2018 ondertekende de vleugelverdediger een langlopend contract op Stamford Bridge, waarna hij uitgeleend werd aan Championship-club Wigan Athletic.

Bij The Latics miste hij bijna geen wedstrijd en Chelsea raakte nóg meer overtuigd van zijn kunnen. Het seizoen daarop debuteerde hij voor de Blues in een cupwedstrijd tegen Grimsby Town; James scoorde meteen en gaf ook nog eens een assist. De back werd al snel een vaste waarde op Stamford Bridge, en op 8 oktober 2020 maakte hij zijn debuut voor Engeland, in de oefeninterland tegen Wales.

Reece James en Mia McClenaghan hebben social media afgezworen

Reece James en Mia McClenaghan zijn behoorlijk gesteld op hun privacy: Mia heeft wel een account op Instagram, maar dat staat op privé. Reece wás op dat sociale medium te vinden, maar werd racistisch bejegend en besloot zijn pagina op te doeken. Zelfs Chelsea-eigenaar Roman Abramovich sprong voor hem in de bres: “Ik ben geschokt door de racistische berichten die Reece krijgt op social media. Racisme heeft geen plaats in onze club en onze samenleving. Chelsea zal blijven vechten tegen racisme, antisemitisme en alle andere vormen van discriminatie.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door ⚽️ (@wags.models)