Spelersvrouw.nl

Dit is de bloedmooie vrouw van Mesut Özil

Dit is de bloedmooie vrouw van Mesut Özil

Amine Gülşe, is de vrouw van oud-topvoetballer Mesut Özil. Hij plaatste op 22 maart een bericht op Instagram, hij maakte duidelijk per direct te stoppen met voetbal. De Duitse profvoetballer is goed bevriend met Cristiano Ronaldo. De vrouw van Mesut Özil – Amine Gülşe – is vriendinnen met de bloedmooie Georgina Rodríguez.

Amine Gülşe is de vrouw van Mesut Özil
© Instagram

Inhoudsopgave

Amine Gülşe is de vrouw van Mesut Özil

Amine Gülşe, is de prachtige vrouw van Mesut. Het stel trouwde in 2019. Amine, heeft op haar Instagram-account ruim 3 miljoen volgers. Populair is de bloedmooie vrouw zeker. Ze wordt alleen nooit zo populair als haar man, hij heeft op Instagram méér dan 25 miljoen volgers. Eda Özil, is de dochter van het stel.

De succesvolle carrière van Mesut Özil
© Instagram

De succesvolle carrière van Mesut Özil 

De Duitse voetballer begon zijn carrière bij Schalke 04. Via een aantal omwegen kwam hij bij Real Madrid terecht. In de drie seizoenen die hij hier speelde beleefde hij de beste tijd in zijn carrière. De aanvallende-middenvelder verkaste op 2 september 2013 voor 47 miljoen euro naar Arsenal.  Bij de club die uitkomt in de Premier League kwam hij 8 seizoenen uit. Op 22 maart 2023 maakte hij in eind aan zijn voetbalcarrière. 

Foto’s © Instagram