Spelersvrouw.nl

Merije van der Wind vriendin van Regi Blinker

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 26 maart 2020

Laatst Geüpdatet: 25 maart 2023

Merije van der Wind is de vriendin van Regi Blinker, voormalig profvoetballer en tegenwoordig analist opESPN. Zowel Merije als Regi is eerder getrouwd – Regi zelfs al tweemaal -, maar dit keer lijkt de liefde wel degelijk voor altijd te zijn.

Inhoudsopgave

Merije van der Wind vriendin Regi Blinker

Merije van der Wind is in juni 2015 getrouwd met Regi Blinker. Vijf jaar eerder sprak de oud-speler van Feyenoord zich, na twee eerdere mislukte huwelijken, al uit in het blad Weekend: “We wonen al een tijdje samen en we hebben inmiddels ook samen een huis gekocht. Het gaat gewoon uitstekend tussen ons.”

“Merije heeft een zoon van tien jaar, Qjell, die bij ons woont. Hij kan uitstekend opschieten met mijn zoon Shirbo van negen, dus dat loopt perfect. Uit mijn eerste huwelijk heb ik nog twee dochters, Robine en Jackie, dus Merije en ik hebben samen eigenlijk vier kinderen. Zo zien we dat ook echt.”

© Instagram

Eerdere huwelijken Merije van der Wind en Regi Blinker

Meer kinderen zien ze dan ook niet meer zitten. “Nee, zowel voor haar als voor mij is het eigenlijk wel klaar zo. We hebben een mooi gezin bij elkaar. Daar zijn we mee gezegend.” Eerder was Regi Blinker onder meer getrouwd met Esther Kreukniet, een schrijfster van boeken zoals Beau Ravage.

Regi Blinker kwam als voetballer uit voor onder meer Feyenoord, FC Den Bosch, Sheffield, Celtic en Sparta Rotterdam. Bovendien kwam hij tot drie interlands namens het Nederlands Elftal.

Regi Blinker oud-voetballer en analist op ESPN

De in Paramaribo geboren Surinamer stopte in 2003 als profvoetballer, maar liefhebbers van het spelletje komen Regi nog vaak genoeg tegen: hij is namelijk één van de vertrouwde gezichten aan de tafel der analisten bij FOX Sports. Zijn nieuwe vrouw Merije van der Wind en hun kinderen zitten wekelijks geboeid en vooral trots voor de buis.