Spelersvrouw.nl

Merel Egbe vriendin van Mats Knoester

Merel Egbe is de vriendin van Mats Knoester, oud-speler van Heracles Almelo en jeugdinternational van Oranje. In mei 2022 heeft Mats de overstap gemaakt naar het Hongaarse Ferencvarosi Torna Club.

Inhoudsopgave

Merel Egbe vriendin Mats Knoester

Merel Egbe is geboren in Rotterdam. Daar ontmoette ze dan ook haar huidige vriend Mats Knoester, want hij speelde zijn hele jeugd in de opleiding van droomclub Feyenoord in Rotterdam-Zuid. Merel heeft haar HAVO-diploma op het Rudolf Steiner College behaald, en is daarna verder gaan studeren voor een associate’s degree in crossmediale communicatie op de Hogeschool van Rotterdam.

Tijdens het studeren verdiende Merel haar zakcent onder meer met bijbaantjes in de bediening, als barista en zelfs als freelance bijlesdocent. Barista en bijlesdocent doet ze nog steeds. In haar vrije tijd gaat Merel graag naar het strand om te relaxen, en lekker te zonnen. Met vriendje Mats Knoester is de getinte schoonheid al naar onder meer Milaan afgerezen voor vakantie.

© Instagram

Mats Knoester voormalig jeugdspeler Feyenoord

Mats Knoester stond jarenlang bekend als één van de grootste talenten uit zijn generatie, op zijn positie (centraal achterin) bij Feyenoord. Toch zat een doorbraak in De Kuip er nog niet in, en daarom vertrok hij in de winterstop van het seizoen 2018/2019 voor zo’n 150.000 euro naar competitiegenoot Heracles Almelo. Zo moest vriendin Merel ook meereizen met Mats naar het oosten van het land.

Mats Knoester speler van Heracles Almelo

Voor de Tukkers maakte Mats, natuurlijk onder toeziend oog van zijn vriendin Merel Egbe, op 9 februari 2019 zijn debuut. Hij mocht toen in de slotfase invallen tijdens de knappe thuiszege op uitgerekend Ajax, de rivaal van Knoester’s jeugdliefde Feyenoord.

De in Alphen aan de Rhijn geboren Knoester doorliep vrijwel iedere jeugdploeg van Oranje en wil via Heracles Almelo uit gaan groeien tot een speler van het ‘grote’ Nederlandse Elftal. Op de steun van zijn vriendin Merel kan Mats Knoester in ieder geval altijd rekenen!