Karrueche Tran Memphis Depay

LORI HARVEY, vriendin van MEMPHIS DEPAY

Memphis Depay heeft na jaren zoeken eindelijk de liefde gevonden. De tot voor kort meest begeerde vrijgezel van Manchester United, PSV en Oranje werd eerder gespot met Karrueche Tran, maar dit bleek nog geen serieuze relatie. De aanvaller kreeg begin 2016 een relatie met Lori Harvey. Lees alles over deze glamourous dame, maar we vertellen je ook welk SALARIS DEpay verdient bij Olympique Lyon!

Memphis was lange tijd wantrouwend om zich te binden, vertelde hij in de Dino Show. Hij vreesde dat geïnteresseerde vrouwen vooral op zijn status en geld afkomen. Dat weerhield hem er tot dusverre van om zich te binden middels een relatie. De rondborstige Lori Harvey brengt daar verandering in.

De Amerikaanse is een dochter van komiek Steve Harvey, die wereldberoemd werd door tijdens de Miss Universe verkiezing per ongeluk de Colombiaanse Ariadna Gutiérrez uit te roepen tot mooiste vrouw ter wereld, terwijl de Filipijnse Pia Alonzo Wurtzbach de echte winnares was. De Colombiaanse had zelfs het kroontje al op, toen Harvey zijn fout inzag en alsnog Wurtzbach kroonde.

Lori is de jongste telg in huize Harvey. Ze houdt zich vooral bezig met selfies maken en paardrijden. Een beroep heeft ze niet, behalve dan fulltime de celeb uithangen. De liefde tussen Memphis Depay werd voor het eerst wereldkundig bij het afscheid van de aanvaller bij PSV. Lori verscheen toen aan zijn zijde. Kort daarna plaatsten de tortelduifjes een plaatje van hun samen in Parijs, romantisch onder de Eiffeltoren.

Overigens is Depay nooit niet helemaal alleen geweest. Hij is verzot op zijn chowchow hondje Simba. Tijdens zijn tijd bij PSV had hij een reusachtig appartement in het centrum van Eindhoven. Daarnaast kocht hij een riant appartement in Kop van Zuid in Rotterdam. Het is nog niet duidelijk waar Memphis in Engeland gaat wonen, nadat hij voor Manchester United tekende.

Memphis Depay nog zonder vriendin

Daarnaast heeft zijn moeder een bijzondere plaats in het leven van de Moordrechter, die besloot zijn vaders achternaam ‘Depay’ af te zweren omdat hij Memphis’ moeder al vroeg verliet. Geen slimme zet, want waar de succesvolle aanvaller zijn moeder in de watten legt met onder meer een joekel van een auto, zal papa Depay zijn eigen boontjes moeten blijven doppen.

Memphis Depay en Karrueche Tran

In de zomer van 2015 leek het er op dat Depay eindelijk een vrouw aan de haak had geslagen, toen hij op Instagram een foto plaatste met topmodel model Karrueche Tran. Tran is tot even daarvoor de vriendin van Chris Brown, die er echter met een ander vandoor ging. Na een paar dagen van wilde speculatie ontzenuwde Memphis de geruchten dat hij en Karrueche Tran een setje zouden zijn. Hij was haar gewoon tegen het lijf gelopen en had een foto met haar gemaakt, zoals hij eerder ook al eens deed met Cassie, een bekende Amerikaanse R&B zangeres.

Overigens heeft Memphis Depay in interviews aangegeven te dromen van een gezin. Wordt vervolgd dus…


TAG