Spelersvrouw.nl

Melissa Hellmann vriendin van Oliver Batista-Meier

Melissa Hellmann is de vriendin van Oliver Batista-Meier, een Duitse voetballer die door sc Heerenveen in de zomer van 2020 voor één jaar gehuurd werd van Bayern München. Inmiddels is hij alweer teruggekeerd naar Duitsland. Hij voetbalt momenteel voor SC Verl

Inhoudsopgave

Melissa Hellmann vriendin Oliver Batista-Meier

Melissa Hellmann is geboren en getogen in Düsseldorf, maar heeft ook Russische roots. Ze werkt in de fashionmanagement maar doet ook jobs als model. Niet heel vreemd, want ze ziet er weergaloos uit. In haar vrije tijd gaat Melissa Hellmann graag op vakantie: zowel wintersport als bruinbakken in de zon spreekt haar wel aan.

Oliver Batista-Meier speelde voor Bayern München

Oliver Batista-Meier is in 2001 geboren in Kaiserslautern. Hij speelde dan ook jaren in de jeugd van de plaatselijke FC Kaiserslautern, maar stapte in 2016 over naar de grootste club van Duitsland: Bayern München.

Daar werkte hij zich op tot speler van het tweede elftal én jeugdinternational, maar in de zomer van 2020 besloot de flankspeler – die ook als ’10’ goed uit de voeten kan – op huurbasis naar sc Heerenveen te vertrekken.

Oliver Batista-Meier speler van sc Heerenveen

In Friesland tekende Oliver Batista-Meier, in het bijzijn van zijn vriendin Melissa Hellmann, voor één seizoen. Tot tevredenheid bij directeur Gerry Hamstra van sc Heerenveen: “Oliver is een veelzijdige, technisch vaardige speler met scorend vermogen die onze selectie sterker maakt.”

“Hij is een nummer tien, maar kan ook goed op de zijkanten uit de voeten. We zijn blij dat een grote club als Bayern München een talent als Oliver bij ons wil onderbrengen, zodat hij zich bij ons verder kan ontwikkelen”, aldus Hamstra.

Champions League-winnaar

De directeur zei later in de Leeuwarder Courant ook nog:  “We hebben hem ook live aan het werk gezien. Daarna hebben we een lijst gemaakt met onze opties. En dan nog moet je afwachten of een speler openstaat voor een overstap én of Bayern München wil meewerken. We zijn heel blij dat dat is gelukt. We presenteren hier een Champions League-winnaar. Dat gebeurt ons niet elke dag.”

Hopelijk mogen we Oliver Batista-Meier, met zijn vriendin Melissa Hellmann op de tribune, nog vaak zien uitblinken in het Abe Lenstra Stadion!