Spelersvrouw.nl

Melissa Halter is de vriendin van Niklas Süle

Melissa Halter is de vriendin van Niklas Süle?

Melissa Halter is de vriendin van Niklas Süle. Op dit moment wonen ze samen in Dortmund. Hier voetbalt Niklas Süle, nadat hij was overgekomen van rivaal Bayern München. Het stel is al jaren lang gelukkig, op dit moment zijn ze nog niet getrouwd en hebben ze nog geen kinderen.

Niklas Süle is een Duitse voetballer die is geboren op 3 september 1995 in Frankfurt am Main. Hij begon zijn jeugd bij Rot-Weiß Walldorf en vertrok daarna niet veel later naar de jeugd van Eintracht Frankfurt ondanks dat Niklas Süle hier indruk wist te maken, vertrok hij in 2009 naar SV Darmstadt 98.

Hier speelde hij niet langer dan één jaar, waarna hij werd opgehaald door 1899 Hoffenheim. Niet veel later maakte Niklas Süle ook zijn debuut voor deze club. Natuurlijk in het tweede elftal, maar dat bleek maar van korte duur te zijn. 

Inhoudsopgave

De carrière van Niklas Süle

Niklas Süle begon zijn profcarrière in het tweede elftal van 1899 Hoffenheim. Hier speelde hij 6 wedstrijden, waarna hij op 11 mei 2013 zijn officiële debuut mocht maken in het eerste elftal. Niklas Süle begon in de basis en werd in de met 1-4 verloren wedstrijd tegen HSV in de 81e minuut gewisseld.

In de jaren die volgde, groeide Niklas Süle uit tot een basisspeler voor zijn club, waar hij maar liefst 108 wedstrijden voor speelde. Het doel wist hij overigens in deze wedstrijd ook nog 7 keer te raden en dat als centrale verdediger. Als we je vertellen dat deze boomlange verdediger maar liefst 1.95m lang is, dan zul je dit waarschijnlijk ook niets verbazen.

De overstap naar Bayern München

Zijn goede jaren bij Hoffenheim bleef ook Bayern niet onopgemerkt. Hij tekende in januari 2017 een contract voor maar liefst 4,5 jaar en speelde de reset van het seizoen 2017 nog bij Hoffenheim. Zijn debuut in het eerste elftal van Bayern liet niet lang op zich wachten op 5 augustus 2017 mocht Niklas Süle voor het eerst mee doen.

Dit was in de wedstrijd tegen Borussia Dortmnud op de Duitse Supercup. Net als bij Hoffenheim, wist Süle ook hier uit te groeien tot een vaste waarde. In de periode dat hij speelde voor Bayern van 2017 – 2022 speelde hij maar liefst 114 wedstrijden en wist hij 6 keer te scoren. Enkele spelers waarmee Süle speelt bij Borussia Dortmnud: Marco Reus, Mats Hummels, Julian Brandt en Donyell Malen.

Melissa Halter & Niklas Süle

De vriendin van Niklas Süle is Melissa Halter. Ze is geboren op 4 mei 1995 in München. Melissa draagt net als aan partner Niklas Süle, ook de Duitse nationaliteit. Met haar 1.65 m is ze maar liefst 30 centimeter kleiner dan Niklas.

De twee zijn inmiddels al de nodige jaren samen, maar hebben samen nog geen kinderen. Ook zijn de twee nog niet getrouwd. Ze hebben dus nog een heel leven voor zich. 

Melissa Halter op Social Media

In tegenstelling tot veel andere Duitse voetbalvrouwen, is Melissa een stuk minder populair op Instagram. Met haar ruim 4.000 volgers weet ze gemiddeld toch snel 1000 ‘likes’ op een foto te scoren.

Ze deelt zowel foto’s van zichzelf, als met vriendinnen en haar vriend Niklas Süle. Ook de hond komt regelmatig voorbij en is samen met Süle haar grote liefde.