Spelersvrouw.nl

Melisa Asli Pamuk vriendin van Oguzhan Özyakup

Melisa Asli Pamuk is de vriendin van Oguzhan Özyakup, een Turkse voetballer die in de winterstop van 2020 bij Feyenoord tekende. Met een tussenstop in Turkije is Özyakup weer op Nederlandse bodem bij Fortuna Sittard De twee zijn van plan om in de zomer van 2020 hun liefde te bezegelen met een huwelijk.

Inhoudsopgave

Melisa Asli Pamuk vriendin Oguzhan Özyakup

Melisa Asli Pamuk is in 1991 geboren in Haarlem. Ze heeft Turkse roots en maakte naam als model en actrice. Zo werd Melisa in 2011 verkozen tot Miss Turkije en besloot ze daarna om haar opleiding in de psychologie voortijdig af te breken om zich te kunnen richten op een carrière als model, waarop ze al op haar veertiende begon.

Melisa, die vloeiend Turks, Engels, Duits, Nederlands en een klein beetje Frans spreekt, is als actrice de laatste jaren in diverse Turkse films en series te zien geweest.

© Instagram

Melisa Asli Pamuk is model en actrice

In 2004 speelde de vriendin van Oguzhan Özyakup al eens een rol in een Nederlandse film genaamd ‘Dat zit wel snor’. Dat laatste geldt ook voor de relatie met haar vriend, want in de zomermaanden van 2020 zal er een huwelijk plaatsvinden tussen hen.

Oguzhan Özyakup, geboren in 1992 in Zaandam, speelde jarenlang in de jeugdopleiding van AZ. ‘Ozzy’ koos echter voor een snelle transfer naar het buitenland nadat Arsenal FC zich in 2008 meldde. De technisch begaafde middenvelder kwam vier jaar uit voor de Engelsen en koos daarna voor Besiktas.

Oguzhan Özyakup ex-voetballer Feyenoord

Bij de Turkse topclub groeide Özyakup, met vriendin Melisa Asli Pamuk vrijwel wekelijks op de tribune, uit tot Turks international. In 2019 belandde hij echter op een zijspoor, en daar profiteerde Feyenoord in januari 2020 optimaal voor door hem op huurbasis terug naar Nederland te halen.

Vriendin Melisa Asli Pamuk zal (tijdelijk) meeverhuizen naar Nederland. Het valt natuurlijk niet uit te sluiten dat zij in de tussentijd net als vriend Oguzhan een rentree gaat maken op werkgebied in haar kikkerland: zien we de knappe brunette spoedig weer op het Nederlandse witte doek?