Spelersvrouw.nl

Mélanie Martial is de vrouw van  Anthony Martial

Mélanie Martial is de vrouw van  Anthony Martial

Mélanie Martial is de tweede vrouw van Anthony Martial. De aanvaller van Manchester United heeft er al een huwelijk op zitten. Hij was eerst getrouwd met Samantha Jacquelinet. Op dit moment zijn Mélanie en Anthony dolgelukkig met hun zoon.

Het gezin woont in Manchester, in de buurt van het stadion van Manchester United. Het zal ons overigens niet verbazen als ze meerdere huizen. Ondanks dat Anthony al méér dan genoeg verdient, werkt Mélanie ook volop. Zij heeft samen met haar zus schoenenmerk ‘sy & me’ opgericht.

Inhoudsopgave

Alles over Mélanie Martial

Mélanie Martial is een bekende influencer en onderneemster, ze heeft op haar Instagram-account ruim 3,9 miljoen volgers. Dit gebruikt ze uiteraard als marketingkanaal voor haar eigen schoenenmerk. 

Ze is geboren op 7 mei 1991 in Frankrijk. Ze is 1.75 m en woont in Manchester samen met Anthony en hun zoon. De voetballer van Manchester United heeft ook een zoon uit een eerder huwelijk. Hij is ook regelmatig bij hun thuis.

Eerder werkte ze veel voor televisie, maar nu haar bedrijf en het influence zo goed gaat, hoeft dit niet meer. Het stel lijkt dolgelukkig op alle foto’s. We denken dat ze voor altijd samen blijven.

Mélanie Martial social media

Op social media is ze zeker geen onbekende, op Instagram showt ze foto’s aan haar 3,9 miljoen focussen. Ook promoot ze regelmatig haar eigen merk. Uiteraard, gaat ze samenwerkingen aan met bedrijven.

Dit is een deel van haar inkomen. Tegenwoordig, zit ze ook op TikTok. De vrouw van Anthony heeft hierop 700.000+ volgers en meer dan 7.1 miljoen likes. Sommige TikToks van haar worden miljoenen keren bekeken. Ze is dus zeker ‘een bekende voetbalvrouw’.

Mélanie Martial schoenenmerk sy & me

Ze  runt – samen met haar zus – schoenenmerk sy & me. Dit schoenenmerk verkoopt schoenen voor dames. Hakken, laarzen en sandalen: ze verkopen het allemaal. Goedkoop, zijn de producten zeker niet. Voor een paar hakken betaal je als snel 239 euro.

Op Instagram heeft het account van het schoenenmerk 75.000+ volgers. Het lijkt op dit moment goed te gaan met het schoenenmerk, het wordt verkocht in meerdere winkels en de online verkoop loopt ook goed. Mélanie Martial niet alleen een spelersvrouw, maar ook een zakenvrouw.

De carrière van Anthony Martial

Martial voetbalde vanaf jongs af aan in de jeugdopleiding van Olympique Lyon. Hij maakte zijn debuut op 6 december 2012, dit was in een Europa League wedstrijd. Enkele maanden later tekende hij een contract bij AS Monaco. Deze club betaalde vijf miljoen euro voor de Fransman. 

Omdat hij veel scoorde en liet zien dat hij een groot talent was, ontstond er als snel interesse van topclubs. Uiteindelijk tekende hij in september 2015 een contract bij Manchester United. Er werd 30 miljoen euro betaald, dit kon oplopen tot 49 miljoen bij goede prestaties. 

Hij kwam 175 keer uit voor Manchester United, waarin hij 56 keer scoorde. In 2022 is hij nog verhuurd geweest aan Sevilla, voor deze club kwam hij 9 keer in actie, waarin hij niet wist te scoren.

Het vertrek naar Manchester United

Op 1 september 2015 werd de Anthony verkocht aan Manchester United. Sindsdien is hij een half jaar verhuurd geweest aan Sevilla, voor de rest heeft hij altijd bij Manchester United gespeeld. In zijn eerste seizoenen speelde hij bijna alle wedstrijden, daarna belandde hij op de bank, nu speelt hij weer alle wedstrijden. 

Bij de Engelse club kan hij in de spits spelen, maar hij speelt ook regelmatig als linkervleugelaanvaller.

Bij Manchester United speelt hij samen met onder andere: Marcus Rashford, Harry Maguire, Jadon Sancho, Bruno Fernandes en David de Gea.

De interlandcarrière van Anthony Martial

In 2010 maakte hij zijn debuut voor Frankrijk onder 16. Hij speelde daarvoor 17 wedstrijden waarin hij 9 keer scoorde. In 2015 maakte hij zijn debuut voor het Franse elftal. Tot nu toe kwam hij 30 keer in actie, waarin hij 2 keer scoorde. Meestal, start hij vanaf de bank en komt hij de tweede helft in het velde.

Enkele spelers waarmee Martial samen speelt in het Franse elftal: Nkunku, Eduado Camavinga, Lucas Hernández, Karim Benzema en Paul Pogba.

Anthony Martial: vermogen en salaris

Anthony Martial heeft een salaris van méér dan 14 miljoen per jaar. Ook zijn vrouw verdient goed geld, om deze reden hoeven ze niet op de kleintjes te letten. Ze genieten volop van het luxe leven. Hij heeft een geschat vermogen van 65 miljoen, zij van 3,5 miljoen euro.