Spelersvrouw.nl

Melanie Gallardo Robles, vriendin van Anwar El Ghazi

Melanie Gallardo Robles vriendin van Anwar El Ghazi

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 13 februari 2015

Laatst Geüpdatet: 1 april 2023

Een prachtvrouw, we kunnen niet anders zeggen. Anwar El Ghazi mag trots zijn op zijn vriendin Melanie Gallardo Robles. Ze is lief, knap en stijlvol. Een prachtige brunette met roots uit het Spaanse Madrid. Tegenwoordig woont ze net als haar moeder Rosa en eveneens prachtige zus Cynthia Gallardo Robles in Barendrecht.

Snoorverliefd is ze op de rechtsbuiten, die ze gezien haar Facebook-profiel begin maart 2014 leerde kennen. In mei postte Melanie Robles een foto waarop ze hand in hand zit met Anwar in zijn dikke Mercedes. Sindsdien is het dik aan. Op haar afgeschermde Instagram-profiel staat slechts één woord in haar bio-tekst: Anwar. Bovendien prijkt ze, lief lachend, op zijn profiel, gekleed in het uittenue van Ajax met El Ghazi en 21 op de schouders. De twee kennen elkaar vermoedelijk uit Barendrecht. El Ghazi begon zijn carrière bij BVV Barendrecht, werd daarna opgepikt door nota bene Feyenoord. Daar speelde hij twee seizoenen, maar werd te licht bevonden, mede omdat hij wat laks was qua training en tactische besprekingen.

Melanie Gallarco Robles vriendin van Anwar El Ghazi

Via Spartaan ’20 kreeg hij een herkansing in de jeugdopleiding van een profclub bij Sparta Rotterdam. Ook daar ging het niet vlekkeloos: hij was soms wat te zwaar en had wat disciplinaire akkefietjes. Toch leek hij als eerste jaars A het licht te hebben gezien, wat hem deed uitblinken en interesse van topclubs opleverde. Hij koos voor Ajax, waar hij zich razendsnel aanpaste.

Dat El Ghazi tegenwoordig alles behalve een lastpak is, valt wel te bemerken uit zijn persoonlijke en uiterst vriendelijke reacties naar fans toe op Twitter. Hij is goed bevriend met Adam Maher en droomt ervan Cristiano Ronaldo achterna te gaan. Wat dat betreft komt zijn relatie met de Madrileense Melanie Gallardo Robles goed uit: ze kan hem ongetwijfeld de Spaanse taal goed bijbrengen wanneer Anwar een droomtransfer maakt naar de Primera Division.

Melanie Gallardo Robles de vriendin van Anwar El Ghazi Ajax