Spelersvrouw.nl

Dit is de vrouw van Maurice Steijn

Dit is de vrouw van Maurice Steijn

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 12 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 12 juni 2023

Maurice Steijn, is de kersverse trainer van Ajax. Hij tekende hier een contact van 3 jaar. Nu Maurice Steijn de hoofdtrainer is van de grootste club van Nederland, zijn steeds meer mensen benieuwd naar de vrouw achter de hoofdtrainer van Ajax.

Cilla Steijn, is de vrouw van Ajax-trainer Maurice Steijn. Het stel trouwde ruim 20 jaar geleden en heeft samen twee kinderen. Ze zijn nog steeds woonachtig in Twente, de kans is groot dat Maurice, samen met zijn vrouw, binnenkort naar de Randstad verhuist.
Maurice en Cilla zijn de trotse ouders van Sem Steijn die momenteel uitkomt voor FC Twente.

Cilla Steijn is de vrouw van Maurice Steijn
© Instagram

Inhoudsopgave

Cilla Steijn is de vrouw van Maurice Steijn

Cilla Steijn is al meer dan 20 jaar de vrouw van Maurice Steijn. In het dagelijks leven houdt ze zich vooral bezig met de kinderen, ook werkt ze in een kledingwinkel en laat ze regelmatig de hond uit.

Cilla, heeft nog twee zussen die sprekend op haar lijken. Cilla, was al samen met Maurice toen hij zelf nog voetbalde als prof. De nieuwe Ajax-trainer voetbalde zelf bij NAC Breda en ADO Den Haag.

Dochter Maurice Steijn

Cilla en Maurice hebben twee kinderen

Maurice en Cilla hebben samen twee kinderen: een jongen en een meisje. Sem Steijn, is de zoon van het stel. Hij speelt momenteel als middenvelder bij FC Twente.

Bij de club uit Twente brak hij vorig seizoen definitief door. Biba Steijn, is de dochter van Maurice en zijn vrouw. We vinden haar veel weg hebben van Mikky Kiemeney, de verloofde van Frenkie de Jong.

Er zijn in ieder geval meer mannen die haar aantrekkelijk vinden, op Instagram heeft ze meer dan 10.000 volgers.

Hedwiges Maduro wordt assistent-trainer
© Instagram

Hedwiges Maduro wordt assistent-trainer

Maurice Steijn en Ajax zijn inmiddels rond. Oud-Ajacied en analist Hedwiges Maduro wordt de assistent-trainer. Het is de eerste keer dat de 38-jarige oud-middenvelder als assistent-trainer aan de slag gaat.

De zoon van Maurice voetbalt bij FC Twente

Sem Steijn, is de zoon van Cilla en Maurice. Hij speelde een groot gedeelte van zijn carrière in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. Op 1 juli 2022 maakte hij de transfervrije overstap naar FC Twente. In zijn eerste seizoen maakte hij direct veel indruk.