Spelersvrouw.nl

Roxanne Bertels is de vriendin van Mathieu van der Poel

Mathieu van der Poel vriendin vrijgezel

Mathieu van der Poel heeft nog geen vriendin. De wielrenner is goed bezig in zijn sport, maar het is hem nog niet gelukt om ook een leuke vriendin voor zich te winnen. Mathieu moet het tot op heden dan ook hebben van zijn honden en zijn auto’s, zo gaf hij al eens te kennen.

Inhoudsopgave

Mathieu van der Poel en Roxanne

Mathieu van der Poel niet meer vrijgezel. De in België geboren veldrijder is een groot talent op de fiets, maar in de liefde was nog niet gelukt. Daar maakt de Nederlander zich echter totaal niet druk om. “Privé heb ik niets aan te kondigen. Maar daar is inmiddels verandering in gekomen want in eind 2018 gaf Mathieu aan dat hij verliefd was en dit pakte uit naar een relatie met Roxanne. De twee lijken inmiddels erg gelukkig met elkaar en steunt Roxanne zijn vriend bij zijn topsport

Dat betekent echter niet dat Mathieu eenzaam was. “Mijn auto’s zijn mijn lief. Mijn auto’s en mijn honden Sony en Luna, daar krijg ik ook veel liefde van. Ik mis ze toch wel een beetje. Ik zal blij zijn dat ik ze terugzie als ik thuiskom.”

Fan wil Mathieu van der Poel koppelen

Mathieu van der Poel was al die tijd wel vrijgezel, maar aan zijn fans ligt het niet. In Het Nieuwsblad kwam onlangs al eens een bericht voorbij waaruit bleek dat een fan probeerde om zijn zus te koppelen aan Mathieu. “Mathieu, mijn zus is nog vrij…”, viel te lezen op een spandoek waarmee hij rondliep.

Tot op heden lijkt Mathieu echter nog niet op zoek te zijn en vindt hij het ook zonder vriendin prima. Het is dan ook de vraag of er ooit een dame aan zijn zijde komt.