Spelersvrouw.nl

Mathieu van der Poel heeft nog geen vriendin

Mathieu van der Poel vriendin vrijgezel

Mathieu van der Poel heeft nog geen vriendin. De wielrenner is goed bezig in zijn sport, maar het is hem nog niet gelukt om ook een leuke vriendin voor zich te winnen. Mathieu moet het tot op heden dan ook hebben van zijn honden en zijn auto’s, zo gaf hij al eens te kennen.

Mathieu van der Poel nog vrijgezel

Mathieu van der Poel is nog vrijgezel. De in België geboren veldrijder is een groot talent op de fiets, maar in de liefde is het voor hem nog niet gelukt. Daar maakt de Nederlander zich echter totaal niet druk om. “Privé heb ik niets aan te kondigen. Er is geen verloving in het verschiet. Niet zoals prins Harry. Maar als je er eentje kent, laat het mij weten (lacht).”, vertelde hij al eens aan Het Laatste Nieuws.

Dat betekent echter niet dat Mathieu eenzaam is. “Mijn auto’s zijn mijn lief. Mijn auto’s en mijn honden Sony en Luna, daar krijg ik ook veel liefde van. Ik mis ze toch wel een beetje. Ik zal blij zijn dat ik ze terugzie als ik thuiskom.”

Fan wil Mathieu van der Poel koppelen

Mathieu van der Poel is weliswaar nog vrijgezel, maar aan zijn fans ligt het niet. In Het Nieuwsblad kwam onlangs al eens een bericht voorbij waaruit bleek dat een fan probeerde om zijn zus te koppelen aan Mathieu. “Mathieu, mijn zus is nog vrij…”, viel te lezen op een spandoek waarmee hij rondliep.

Tot op heden lijkt Mathieu echter nog niet op zoek te zijn en vindt hij het ook zonder vriendin prima. Het is dan ook de vraag of er ooit een dame aan zijn zijde komt.